#11 Liam Imagine til Emilie Birkelund Andersen

530 15 5
                                    

Du tjekker din Twitter igennem. Du og Liam er lige sprunget ud som kærester foran hele verdenen. Fra bedste venner til kærester.

Du læser alle dine nævninger.

@1DCrazyforU: @EmilieBA Så grim, Liam fortjerner bedre!

@Loveme1D: @Real_Liam_Payne og @EmilieBA passer ikke sammen, kunne bedre lide dem som venner!

@Tralalala1Dmusic: @EmilieBA er smuk, men hun er ikke Liam's type! :)

@GillyoneDIREction: Her er et billede af @EmilieBA og @Real_Liam_Payne der kysser, ad tror jeg skal kaste op!!!!! pic.twitter.com/pqFAKE6ytHXV

Du har fået nok, du lukker din computer sammen, og går ud på badeværelset. Du finder en skraber frem og skal lige til at cutte i dig selv, da døren går op. Du kigger op og ser din bedste ven Harry stå i døren. "Harry" siger du og sinker skraberen. "Hvad er det du har gang i?" spørger han. "Øhm.. Jeg skulle lige til at barbere mig" svarer du. "På armene?" spørger han. "Ja?" siger du, men det lyder mere som et spørgsmål end et svar. "Fjern den" siger han. Han tager skraberen ud af din hånd og du får et chok. "Du skal ikke cutte i dig selv, kom ind i stuen, jeg tror lige vi har noget at snakke om" siger han og du rejser dig op og går ind i stuen.

"Hvorfor skulle du til at cutte i dig selv?" spørger Harry. "Jeg.. Jeg.. Øh" siger du. "Øh hvad?" spørger han.

Du tænder for din computer og viser ham din Twitter side. "Please ikke fortæl Liam om det her" siger du.

Han læser et par tweets og kigger så på dig, prøver og hør her, de er bare missundlige på det du har med Liam, og Liam er din kæreste, og han er nødt til at vide hvad der sker i dit liv Emilie" siger Harry. "Men han er jo ikke i London lige nu" siger du. "Nej, men så venter vi til han kommer hjem igen, okay, du kan sove hos mig indtil han er tilbage" siger han.

*Et par dage senere*

Det banker på døren. Du gætter på det er Liam eftersom det er i dag, omkring på det her tidspunkt han ville være hjemme. Du går hen og åbner døren. "Hej Liam" siger du og krammer ham. "Hej Em, jeg fik en besked fra Harry, er der er noget galt?" spørger han. "Harry?" spørger du. "Ja, han sendte mig en besked, og sagde at du havde brug for at snakke med mig når jeg kom hjem" siger han. "HARRY, jeg dræber den dreng" siger du og går surt over mod stuen hvor Harry sidder, men Liam stopper dig før du kan nå at gå derover. "Stop, skal vi ikke lige tage snak?" spørger han. "Okay, derhjemme skal bare lige dræbe Harry først" siger du. "Emilie!" siger Liam. "Ja, undskyld, lad os tage hjem, så dræber jeg Harry senere" siger du og tager ham i hånden. "Vi ses Harry" siger du og går med Liam og kører hjem.

"Så hvad var du vil snakke med mig om?" spørger Liam da i sætter jer på sofaen. Du åbner din computer og logger på din Twitter. "Se, det er det her" siger du. Liam sætter sig til at læse det der står på din skærm.

"HVAD FANDEN TROR DE, DE LAVER?" råber Liam og logger på sin egen Twitter og laver et nyt tweet.

@Real_Liam_Payne: Lad vær med at sende min kæreste hate, at sende hende hate for mig ikke til at elsker jer mere, det får mig faktisk til at syntes i er nogle dårlige person, så stop mens legen er god!!!!!!!!

Du kigger på Liam som sidder og kigger på sin Twitter. "Liam, jeg er virkelig ked af at jeg ikke sagde det til dig noget før, jeg fandt en skraber, men.. Så og Harry" siger du. "Cuttede du i dig selv, hvor?" spørger han. "Liam?" spørger du. "HVOR?" råber han. "Ingen steder, Harry nåede at stoppe mig, jeg nåede ikke at cutte i mig selv" siger du. "Du skal aldrig tænke på at cutte i dig selv, fordi du er perfekt, præcis den måde du er, og jeg elsker din personlighed, dit udseenende, dig" siger han og kysser dig.

One Direction Imagines (Danish)Where stories live. Discover now