#7 Niall Imagine til Sofie Andersen Horan

723 17 0
                                    

Du sidder sammen med dine 4 bedste veninder i sofaen i din lejlighed. "Orgh skatter det skal nok gå, han er bare et fjols, det er ham der går glip af noget, ikke dig" siger Emma. Din kæreste, Jason, har lige slået op med dig, for at være sammen med en anden pige, som du faktisk var pænt gode venner med. "Men.. Men.. Han.. Og.. Jeg.. Elsker.. Ham" græder du. "Han er ikke dine tåre vær, han er ingens tåre vær" siger Anna. "PIIIIIGEEEEER!" råber Jasmin og kigger glad på jeg med det der blik i øjnene, som du altid bliver bange for, fordi det kan betyde at hun har fået en "god idé" og det er aldrig godt! "Hvad er der Jasmin?" spørger Emma. "VI HAR FÅET BILLETTER TIL ONE DIRECTIONS KONCERT I MORGEN!" råber Jasmin. "Hvad?" spørger du og tørrer tårene væk. "VI HAR FÅET BILLETTER TIL ONE DIRECTIONS KONCERT I MORGEN!" råber Jasmin glad igen. Tårerne stopper lige pludselig. One Direction, det er for vildt. Sangen "This is me" fra din ynglings film Camp Rock begynder at spille. Du hopper op fra sofaen og stiller dig på sofabordet og begynder at synge med, mens Jasmin skruer op for musikken og begynder at danse i baggrunden. Emma og Anna sidder stadig i sofaen, med de største smil på læben, mens de ser på jer der danser rundt. 

------- Næste dag -------

Du står og gør dig klar til koncerten. Du ligger det sidste make-up, og tager din kjole på. Det banker på døren, og du løber ud og åbner. "HEEEEY SKATTER" råber Emma, Jasmin og Anna i kor. "Hey piger" siger du og smiler. "Wow.. Du ser godt ud skat" siger Emma. "Tak skat, og jeg kan kun sige ILM" siger du. "Hvorfor ser du så godt ud?" spørger Anna. "Tja, jeg kunne jo håbe på at der er en hvis Mr. Horan der får øje på mig fra scenen" siger du med et smil. Jasmin snurrer dig rundt og kysser dig på kinden. "Hvis han gør, er han heldig, men der er en chance, fordi vi skal stå på første række" siger hun. 

Efter i har spist en dejlig middag er i ved at tage jeres sko på. "Jeg kører" siger du og rasler med dine nøgler. "FEEEDT!" råber pigerne og i løber alle sammen ud af døren. 

Musikken begynder at spille. Drengene kommer på scenen, og du er lige ved at tude af glæde. Tårene triller ned af dine kinder, da du ser Niall. Han er dit soft spot. Du ville gøre alt for bare at få øjenkontakt med ham i 5 sekunder. I det samme du tænker det, får du øjenkontakt med ham i hans solo i Over Again. Du er ved at besvime, da Anna giver dig en flaske vand, som du hurtig drikker. 

Efter koncerten snakker de andre piger om selv koncerten, men du er helt mundland efter at få øjenkontakt med Niall. Du så lige ind i hans dejlige blå øjne. Du får et prik på skulderen og du vender dig om for at se lige ind i brystkassen på en bodyguard. Du kigger op så du kan se hans ansigt. "Mrs.?" spørger han. "Ja?" siger du stille. "Kan du komme med mig?" spørger han. "Øhm.. Ja, piger bare tag hjem, jeg ringer efter en taxi eller noget" siger du. "Vi sørger for hun kommer hjem" siger bodygaurden og tager dig med ham om bagstages. Du står forvirret og venter der hvor bodygaurden sagde du skulle stå. 

Lige pludselig går døren op, og ind kom den blonde dreng med de dejligste blå øjne du nogensinde har set. Ind komme den dreng du har givet dit liv til. "Hej, jeg hedder Niall, jeg så dig imellem publikum, og efter vi gik af scenen kunne jeg ikke stoppe med at tænke på dig, jeg syntes du så, så lykkelig ud og du så, så sød ud, mens du stod der, jeg kunne godt tænke mig at lærer dig at kende, hvis du har lyst til at lærer mig at kende" siger han og rækker sin hånd frem mod dig. "Hej, jeg hedder Sofie, jeg vil helt vildt gerne lærer dig at kende" siger du og rækker hånden frem mod ham. Du prøver at virke rolig, fordi du ved hvor irriterrende drengene syntes det er hvis man skriger dem lige op i hovedet.

------- 4 måneder senere -------

Det er nu 4 måneder siden du var til koncert med drengene der stjal dit hjerte. I de måneder har du hængt ud med Niall meget, du har også haft mulighed for at være sammen med de andre drenge. Dig og Niall er faktisk gået hen og blevet rigtig gode venner. I deler alt. Det er noget af en risiko at dele alt med Niall, men han virker som en person man kan stole på, syntes du. 

"Hey skattepige" siger Niall, da du svarer din mobil. "Hey min prins" siger du. I kalder hinanden søde navne, det er en af de mange ting du elsker ved jeres venskab. "Hvad laver du prinsesse?" spørger han. "Ikke så meget nullerpus, jeg ligger på min sofa og keder mig" svarer du. "Det kan vi ikke have, vil du ikke hænge ud med mig?" spørger han. "Jo da, heller end gerne" siger du. "Fedt, jeg henter dig om 20 minutter" siger han. "Super, så kan jeg nå at gøre mig klar" siger du. "Ses min drømme tøs" siger han og lægger på.

lige præcis 20 minutter efter, banker det på døren, og da du åbner står Niall ude foran døren. Han kigger på dig med et stort smil. "Hey søde" siger han og krammer dig. "Hej dejlige" siger du og krammer ham tilbage. "Jeg er vild med din cap" siger han. "Jeg har også fået den af en helt speciel person" siger du. "N'aww.. Hvor er du dog sød, er jeg virkelig så speciel?" spørger han. "I mit liv er du" siger du og tager ham under armen.

I går rundt i parken og fjoller bare lidt rundt. I efterfølger nogle par og prøver og efterligne dem. Efter at have efterlignet 10 par eller sådan noget lignede. Falder i om på jorden. Der ligger i et stykke tid, men så løfter Niall sig op på sine albuer. Han ligner en der skal til at sige noget, men i stedet for ser han bare på dig, og siger ikke noget. "Har jeg noget i ansigtet, siden du kigger sådan på mig?" spørger du. "Nej, jeg kigger bare på dit, smukke, smukke ansigt" siger han og først lidt efter går det op for ham hvad han lige har sagt. Du kigger på ham, som om du ikke kan forstå det lige kom ud af hans mund. "Undskyld.. Det skulle jeg ikke have sagt, det var bare underligt" siger han. "Det.. Det er helt okay" siger du. Du kan mærke du smiler. Du kæmper alt du kan for ikke at smile, men det mislykkes. "Hvad smiler du af?" spørger han. "Jeg,, Det gjorde mig bare glad du sagde jeg har et smukt ansigt, det er ikke noget jeg hører hver dag" siger du. "Det burde du" siger han. Du bliver bare ved med at smile. Du føler dig som en stor idiot, men du kan ikke lade vær med at smile, ikke før han presser sine løber mod dine. Det kommer som et chok, men du når hurtigt at opfatte det og kysser ham tilbage. "Sofie, jeg har været vild med dig for den første gang jeg så dig ind i øjnene, og jeg er bare blevet vildere med dig siden jeg har lært dig at kende" siger han da i bryder kysset. "Jeg har været vild med dig siden jeg lagde mine øjne på dig i X-Factor for 3 år siden. "Sofie, vil du ikke gøre mig den store ære og lade mig være din kæreste?" spørger han. "Meget, meget gerne" siger du og i kysser igen. Det begynder at regne, men du er ligeglad, du bliver bare ved med at kysse din dejlige kæreste.

One Direction Imagines (Danish)Where stories live. Discover now