Destinul!

304 7 2
                                    

...

cînd m-am întors, în fața mea stătea un Jeremy gol puşcă întins pe pat așteptând. Eu nu știam ce să fac si mă uitam ca proasta la Jeremy-junior, ok...de abia acum mi-am dat seama că stăteam ca o proastă...aşa că mi-am luat aer în piept și am început. Am închis ochii crezând ca o să fie mai usor...mdaaa...nu avea efect...
-Ahmm...imm..ashh..(tot gemea  Jeremy)
Ok...asta deja mă enerva pentru că începe să mă excite.
-Jur că dacă mai gemi mult, ți-l bag pe gât.(spun eu strângând un pic de el)
-Mă doare nebuno. (Spune acesta îndurerat)
-Aşa îți trebuie.
-Da ce-a...ahhhh mai incet vacoo...vad că deja nu mai roșești ( spune acesta rânjindu-mi)
-Mai taci.(spun eu împingându-l ușor în umăr)Acum ești mai bine?
-Să zicem că e destul de suportabilă durerea.
-Bine domnule smiorcăilă, eu plec să fac un duș.
-Pot să vin și eu cu tine?
-Nup (spun eu și-l las cu ochii în soare)

Dupa ce am făcut ambii câte un duș ne-am pregătit și am plecat la masă.
Ne punem toți la masă și începem să mâncăm ca animalele din tot ce apucăm. Toți se uitau la noi din cauza gălăgie pe care o făceam. Dar nu prea ne păsa.
-Și Jeremy...i-ai spus? (Întreabă Adrien)
-Nu am avut ocazia să-i zic (spune Jeremy
-Ce să-mi zică? (Întreb eu curioasă)
-Păi vezi tu...Luna Roșie este un fenomen care îi avantajează pe vârcolaci și îi dezavantajează pe vampiri.
-Mai explicit dacă se poate (spune Medy curioasa )
-Păi vedeți, cu multe secole în urma, vampirii și vârcolaci trăiau în liniște și pace, nu ne atrăgeau atenția și nici noi lor, nu eram pe aceleași pământuri, dar, într-o zi prințul vampirilor și fiica alpha-ului suprem sau întâlnit din greșeală, așa trecuseră ceva timp de când cei doi își împărtășeau dragostea unul față de altul. Ea rămăseseră însărcinată de la el...dar cele două popoare aflaseră și au fost de acord că copilul nu trebuie să trăiască pentru a nu exista conflicte între cele două popoare. Cei doi când aflaseră s-au retras repede în munți la cabana unei bătrâne vrăjitoare care i-a ajutat. Prințesa născuse o fetiță atât de frumoasă, că se spunea că e un înger. Dar în același timp, între cele două tribe a început un război, aflând de asta, cei doi îndrăgostiți se temeau pentru îngerul lor, și știind că ambele popoare vin pentru a-i lua viața fetiței lor, ei i-au luat sufletul și l-au ascuns în dragostea lor eternă și au spus că doar atunci când acel înger va fi gata să restaureze pacea, se va face liniștite între cele două popoare. Se pare că tu ești îngerul lor de mult așteptat. Nu știu cum, dar au aflat ca ești o ființă puternică  și vor să-ți ia viața. Tu ești pacea universului, Alice, tu ești salvarea tuturor. Totul e destinul tău. Şi acum...Luna Roșie amplifică puterea vârcolacilor cam de vreo 3 ori, iar pe noi ne cam seacă de puteri. Ei știu că tu ești vampir și un pericol pentru ei, dar nu știu că ești și nepoata alpha-ului suprem și dacă ar afla, vor încheia războiul,  vezi tu, cu regele vampirilor va fi mai greu, pentru că nu mai este același rege blând și înțelept care era acum câteva secole, acel vampir înțelept a murit la nașterea ta pentru ca să-ți păstrezi tu sufletul ascuns, aici pe pământ,  trebuia să plece alt suflet împreună cu corpul tău. Așa că el sa sacrificat pentru tine, tot ce şi-a dorit el, era să trăiești în liniște. Acum la tron e fiul său vitreg, care e demonul în persoană, l-a închis pe tatăl tău în cea mai întunecată temniță, pentru că și el era îndrăgostit de mama ta, dar ea îl detesta, și l-a închis ca să se răzbune pe dragostea lor, și a spus întregului popor că a murit din cauza vârcolacilor.
Ei doi încă așteaptă ca îngerul lor să salveze universul.
-Wow...am rămas fără cuvinte. Nu-mi vine să cred ce spui, deci eu sunt...am...nu..nu pot, e prea complicat.
-Știu ce incredibil, dar e adevărat.
-Gașcă, cred că ar trebui s-o lăsăm să se calmeze și să-și limpezească gândurile.

Nu-mi vine să cred, deci am fost mințită toată viața mea...adevărații mei părinți sunt...nu pot, nu... ba da, tu ești  speranța universului, totul depinde de tine, mereu ai știut că ai ceva special, că nu ești un simplu om... știi ceva, ai dreptate, eu sunt unica care odată salva universul, toată viața mea am crezut ca sunt un om fără un trecut sau un viitor, acum știu că am un destin, și nu o să mă dau bătută până nu o să mi-l îndeplinesc.
Sunt pregătită.
Plec lângă șemineu unde toți sunt îngândurați.
-Gașcă, m-am decis, o să-mi îndeplinesc destinul.
...

O noua viata!Where stories live. Discover now