💭

37 3 0
                                    

Je noc. A ty ležíš bezmocne v posteli a rozmýšľaš. Nad všetkými tými vecami.  Tak moc chceš aby ste si znova písali 24/7. Haah. Všetci vieme že je to minulosť. Nikdy to tak už nebude. Nechceš si to pripúšťať. Neskutočne to bolí. Už len to pomyslenie že si píše s druhou. Že ju nazýva tak ako teba. Že jej píše tie isté veci na ktoré namotal aj teba.

Na žiadnu z tvojich otázok nie je odpoveď. A je pravdepodobne že tá odpoveď nikdy nepríde.

Každý si zažijeme svoje a bez smútku by sme nepocítili šťastie. Ale je k*rva ťažké po toľkých sklamaniach stále veriť že to bude dobré. Bude ale určite nie dnes,zajtra,o týždeň. Ešte dlhú dobu budem mimo.

Mrzí ťa všetko to čo robíš. Si odporná na všetkých naokolo. A to len kvôli nemu. Pomaly si ničíš priateľstvá. Len kvôli niekomu kto si ani nespomenie. Neunúva sa napísať ti. Vie že by ťa to potešilo. Ale on cez to všetko pôjde radšej von s nejakými babami a napije sa s nimi. Užíva si svoj úžasný život plný chľastu,cigariet a hlavne báb ktoré strieda viac ako ponožky. A ty? Ty? Ty už nezvládzeš sa ani nadýchnuť. Kvôli nemu. Kvôli nemu nejdeš von. Kvôli nemu plačeš po nociach.... Povieš si že skončíš s tým. Ale to nejde. Stále sa kvôli nemu trápiš... a jeho to absolútne nezaujíma. Nezaujíma ho to čo cítiš. Stačilo by jedno "ahoj". Ale to by si od neho čakala veľa.


I'm nauseous, I'm dyin'
She ripped my heart right out
Can't find her, someone to—
My eyes are all cried out
Lost it, riots
Gunfire inside my head
I've lost it, riots
Gunfire inside my head

xxxtentacion- Fuck love

I hid my feeling behind a smile.?Where stories live. Discover now