Hoofdstuk -9-

2.6K 89 10
                                    

Ok ik heb al een maand niks meer geupdated dus het werd wel weer tijd.. Waarschijnlijk leest niemand dit meer maar voor degene die wel nog lezen, bedankt!!! Ik zal echt vaker updaten (:

Alsof er niets is gebeurd loop ik die volgende dag het klaslokaal binnen. De hele nacht had ik in die kamer naast een wildvreemde man doorgebracht. Hij had me goed betaald.
Zoals elke woensdagochtend ben ik de eerste die het klaslokaal binnenkomt. Elke woensdag beginnen ik en mijn buurjongen, met wie ik eigenlijk nooit omga, het eerste uur. Iedere woensdag fietsen we dus samen naar school, ik kan me niet meer herinneren wanneer we dat hadden afgesproken. Omdat hij altijd heel vroeg op school wil zijn, fietsen we veel eerder weg dan dat ik normaal gesproken zelf zou doen. Ik zit nu dus als enige leerling in het lokaal met meneer Mulder. "Goedemorgen" zegt hij rustig en vriendelijk. Ik staar hem even aan. Meneer Mulder is een van de knapste mannen die rondlopen op deze hele aardbol. Voor zover ik naar mannen kijk dan. Daarbij kan hij ook nog eens ontzettend goed met leerlingen omgaan omdat hij zelf nog jong is. "Goedemorgen meneer." Luuk Mulder rekt zich gapend uit en ploft op zijn bureaustoel die door zijn val naar achteren rolt. Hij staart me net iets te lang aan en graait dan een vel papier uit zijn tas. "Oh Levi, die toets die je laatst had ingehaald." Luuk overhandigd me het blaadje. "Een dikke 10, en je staat voor elk vak pittig goed heb ik gezien. Top man!" Ik glimlach trots. Toch iets wat ik goed doe, school. Ik hou mijn leerwerk altijd bij en doe serieus mee tijdens de les. Het lijkt alsof Luuk nog iets wil zeggen, maar zijn poging word onderbroken door Anne en Sam die opgewekt het lokaal binnenlopen. "Goeiemorgen!" Er komen meer leerlingen en voordat ik met mijn ogen kan knipperen zit het klaslokaal vol. De rust en stilte is verdwenen, mensen praten hard en lachen. Het maakt me chagrijnig tot ik Finn het lokaal binnen zie lopen, een seconde voor de bel.
"Lekker op tijd weer."
Finn haalt zijn schouders op en ploft op de stoel naast de mijne.
Het begin van een lange, saaie schooldag.

De tijd gaat snel.
Ik zit thuis en kijk in de spiegel. Over een uur word ik op mijn werk verwacht en ik moet zorgen dat ik er verzorgd uitzie. Ik was mijn gezicht, doe deo op en zoek de duurste parfum uit die ik heb. Eentje van 15 euro die ik laatst bij de Etos heb gehaald, niet heel chique. Ik zal me op mijn werk weer nonchalant en onschuldig gedragen, maar met mate. Dat blijkt aantrekkelijk gevonden te worden. De lustige blik van mijn eerste 'gast' vliegt door mijn hoofd. Ik slik. Niet teveel nadenken, het is tijd.

Nadat ik me heb omgekleed stap ik het cafégedeelte binnen. Dit keer moet ik niks omstoten of laten vallen, ik moet echt rustig aandoen..
Milan staat er ook al, hij glimlacht en begroet me. "Goed dat je er bent, het is druk vandaag. Help jij tafel nr 4? Die vent zit er al een tijdje." Ik knik. "Sorry voor de rommel die ik gister achter heb gelaten.." ik staar naar mijn schoenen. Milan lacht opnieuw. "Geeft niks, het is ook even wennen. Maar het gaat je lukken, ik weet het. Je werd gister meteen gehuurd, dat gebeurd niet vaak bij een beginner." Ik kijk hem aan en glimlach. Dit gaf me de moed die ik even nodig had. Met iets meer zelfvertrouwen loop ik op tafel nr. 4 af. Dit keer is het een man van rond de 40. "Kan ik iets voor u inschenken?"

Try Me (Boy X Boy)✅Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu