☁️069

896 67 4
                                    

Ariana:

Už prešli dva týždne odkedy som sa rozišla s Justinom. Smútok, ktorý vo mne vládne je asi najväčší, aký som kedy zažila. Upokojuje ma len myšlienka, že som Justinovi nezničila jeho kariéru.

Internetu, novinám a správam sa vyhýbam. Celé dva týždne som nevyšla z domu. Bojím sa toho, čo o mne ľudia hovoria. Ale najviac sa bojím toho, že by som mohla uvidieť Justina.

Zrazu počujem zvonček pri dverách, ktorý ma vytrhne z mojich nie veľmi príjemných myšlienok. Netuším, kto to môže byť, a tak idem otvoriť.

Je to Scooter. Okamžite mu chcem zabuchnúť dvere pred nosom, lebo nemám ani najmenšiu chuť sa s ním rozprávať o Justinovi, ale on mi rukou zabráni zavrieť dvere.

„Môžem sa s tebou len na chvíľu pozrozprávať? Prosím, je to dôležité," prosebne sa na mňa pozrie.

Prikývnem a rukou mu naznačím, aby vošiel dnu. Usadíme sa v obývačke a ja mu prinesiem pohár vody.

„Tak?" naznačím mu, aby začal.

„Viem, že o tom nechceš rozprávať, ale prečo si sa s ním rozišla? Prosím, je to naozaj dôležité."

„J-ja som počula, o čom ste sa rozprávali. N-nemohla som dovoliť, aby si kvôli mne zničil kariéru. Pracoval tak tvrdo, aby sa dostal tam, kde je. Nemohla som mu to urobiť," poviem so slzami v očiach.

„Myslel som si to. Dobre, Ariana, teraz ma počúvaj. Justin je na tom veľmi zle. Neviem, či si čítala najnovšie správy," pozrie na mňa a ja pokrútim hlavou.

„Takže vôbec nevieš, čo sa s ním deje?" spýta sa ma ešte raz.

„Nie."

„Odmieta so mnou komunikovať. Odmieta komunikovať so všetkými. Nevníma nič okolo seba. Posledné koncerty sme museli zrušiť, lebo..." tu prestane hovoriť.

„Lebo čo? Čo sa stalo?" nalieham.

„Začalo to tým, že tesne pred jedným koncertom sa opil tak strašne, že nebol schopný postaviť sa na vlastné nohy. Mysleli sme si, že na druhý deň to bude lepšie, ale spravil to zas. Keď sa opil druhýkrát, tak stratil vedomie. Museli sme ho odviezť do nemocnice, kde zistili, že má otravu alkoholom. Ariana, ja sa oňho naozaj bojím. Vždy to začína alkoholom a potom to skončí pri drogách. Aj ja som bol najprv toho názoru, aby ste sa rozišli, ale keď vidím, aké to má následky, tak myslím, že skôr si zničí kariéru takto, bez teba, ako s tebou. Ariana, prosím, vráť sa k nemu. Ja viem, že ťa strašne miluje. Nikdy som ho nevidel šťastnejšieho ako vtedy, keď bol s tebou."

Až vtedy pochopím, že srdce môže naozaj bolieť. Nie je to len metafora v knihách. Keď počúvam, čo som Justinovi všetko spôsobila, pichne ma pri srdci.

„J-ja, nedokážem sa mu pozrieť do očí po tom, čo som mu spravila," rozplačem sa.

„Miluješ ho?"

„Najviac na svete."

„Tak nie je čo riešiť. Ariana, choď za ním. Choď za ním, kým je ešte čas to napraviť."

•Čo si myslíte? Pôjde nakoniec Ari za Jussom? ☺️
•Ďakujem za úžasnú podporu. ❤️

Love you all
Votes&Comments

©christiemccann

Thinking About You ✔️Where stories live. Discover now