☁️058

1.1K 101 25
                                    

Ariana:

„Justin, tvoja najnovšia pesnička 'Friends' je veľmi úspešná. Má text tej pesničky aj nejaký význam alebo je to len jednoducho obyčajný text, ktorý ti napísal niekto iný?" spýta sa Justina jeden moderátor v najnovšom rozhovore s ním.

Áno, odkedy sme sa s Justinom rozišli, vkuse pozerám rozhovory s ním. Nedokážem naňho zabudnúť. Aj keď mi veľmi ublížil, stále ma zaujíma, ako sa cíti. Stále mi na ňom záleží aj po tom, čo urobil.

„Ehh, ten text som si napísal sám. Áno, má pre mňa špeciálny význam, pretože vyjadruje aktuálnu situáciu v mojom živote. Týka sa to jednej ženy," vtedy odvráti svoj pohľad od moderátora a pozrie sa priamo do kamery. Mám pocit, akoby sa pozeral priamo na mňa.

„Ja viem, že to pozeráš. Viem, že to, čo sa stalo sa nedá nijak ospravedlniť, ale dovoľ mi začať od znova. Dovoľ mi, aby sme boli kamaráti... prosím," potom svoj zrak sklopí na zem a vyzerá, že je zaskočený, že niečo také povedal v živom vysielaní.

Aj moderátor vyzerá veľmi zaskočene. Nikto už nič nehovorí, a tak rýchlo spustia reklamu. Ja sa len bez najmenšieho náznaku pohybu pozerám na televízor, presne tam, kde ešte pred chvíľou bol Justin. Akoby mi to vyrazilo dych. A vtedy si uvedomím, že jediná vec, ktorú potebujem spraviť, je ísť za Justinom.

Trošku dlhšia časť, dúfam, že vám to nevadí. 😅❤️
Čo na to hovoríte? Ostanú len kamarátmi? 😂😂
Venované: My everything, AdelJB i love you to the moon and back! ❤️❤️✨

Love you all
Votes&Comments

©christiemccann

Thinking About You ✔️Where stories live. Discover now