☁️067

993 83 8
                                    

Ariana:

Rýchlo sa prezlečiem, zoberiem si kabelku a vyrazím k Justinovi. Celkom sa naňho teším, lebo sme sa deň nevideli. Nasadnem do auta, naštartujem a zapnem rádio. Akurát v ňom hrajú Justinovu pesničku 'Friends'.

Príde mi strašne čudné počuť jeho hlas len z rádia. Pripomína mi to staré časy. Časy, keď som ho ešte nepoznala osobne a bola som len jeho fanúšička. Teraz si už neviem predstaviť život bez neho.

Kebyže mi pred rokom niekto povie, že ma práve on požiada o ruku, vysmiala by som sa mu. A teraz je to všetko skutočnosť. Všetko, o čom som snívala celý môj život sa teraz splnilo. Milióny ľudí po celom svete by bolo schopných vraždiť za to, kam som sa dostala ja.

Prekvapí ma, ako táto cesta rýchlo ubehla. Justin nebýva najbližšie a táto cesta mi vždy pripadala nekonečná.

Zo sedadla spolujazdca si zoberiem kabelku a vystúpim z auta. Prejdem k vchodovým dverám a stlačím zvonček. Nič sa ale nedeje. Zvonček je pokazený. Chcem Justinovi zavolať, aby mi prišiel otvoriť, ale spomeniem si, že som si mobil nechala doma.

Zaklopem teda na dvere, ale nikto mi neotvorí. Ani na druhý, ani na tretí pokus. Nakoniec stlačím kľučku a zistím, že je odomknuté. Vôjdem teda dnu. Dúfam, že to Justinovi nebude vadiť.

„Juss?" zakričím, no nikto sa neozýva. Prejdem teda po schodoch na horné poschodie. Z jednej izby počujem dva mužské hlasy, ktoré znejú, akoby sa hádali. Jeden hlas patrí Justinovi, ale ten druhý neviem rozpoznať, ale je mi povedomí.

Priblížim sa k izbe, chcem zaklopať, ale moja zvedavosť mi to nedovolí. Prejdem potichu k dverám a ostanem pred nimi stáť a snažím sa rozpoznať, o čom sa rozprávajú.

„Počúvaj ma, ja ti chcem len dobre. Nikdy som ti neporadil nič zlé," povie neznámy hlas.

„To nie, ale toto odomňa nemôžeš chcieť," povie Justin.

„Justin, počúvaj ma. Zničí ti to kariéru," vtedy rozpoznám, že neznámy hlas patrí Scooterovi, Justinovmu manažérovi.

„Vieš čo? Kašlem na moju kariéru! Toto je choré. Chceš mi snáď povedať, že mám uprednosniť nejakú blbú kariéru pred človekom, ktorého milujem viac ako čokoľvek iné? Príde ti to aspoň trochu normálne?" rozčuľuje sa Justin.

„Toľké roky si ťažko pracoval, aby si sa dostal tam, kde teraz si. Stálo ťa to toľko úsilia, nemôžeš to len tak zahodiť."

„Ale ja Arianu milujem."

„Ja viem, ale pochop aj mňa."

„Nie, toto nespravím. Celá kariéra je mi ukradnutá. Najdôležitejšie je, že budem mať pri sebe človeka, ktorého milujem. Moji fanúšikovia to pochopia."

„Nemyslím si. Keď sa umelec s niekým zasnúbi, vždy mu rapídne klesne obľúbenosť. Máš na výber z dvoch možností. Ariana alebo tvoja dlhoročná kariéra. Žiaden kompromis tu nie je."

„Tým pádom je to jasné. Bez váhania si vyberám Arianu."

„Ako chceš, ja ti chcem len dobre. Ariana je veľmi milá, ale ešte raz si prosímťa zváž, či chceš celú tvoju kariéru len tak zahodiť za hlavu."

„Nemám nad čím premýšľať. Arianu milujem najviac zo všetkého. Neexistuje nič, čo by som uprednostnil pred ňou."

Po líci sa mi začnú kotúľať slzy. Kvôli mne sa chce Justin vzdať všetkého, čo má. Nesmiem mu to dovoliť.

•Tak sa mi teda podarilo napísať ešte jednu časť. 😄
Čo na ňu hovoríte? ☺️
•Ďakujem za úžasnú podporu. ❤️

Love you all
Votes&Comments

©christiemccann

Thinking About You ✔️Where stories live. Discover now