☁️059

1.1K 91 20
                                    

Ariana:

Nasadnem do auta a idem rovno pred štúdio, v ktorom Justin natáčal svoj posledný rozhovor. Ak by som mala šťastie, tak by som ho tam ešte zastihla. Neviem, čo mi to napadlo. Veď mi predsa tak strašne ublížil, ale ja mu aj tak chcem odpustiť.

Auto zaparkujem na najbližšom parkovisku a vystúpim z neho. Poobzerám sa okolo a zamierim rovno k vchodu do štúdia. Rozhodnem sa počkať pred vchodom, keby Justin náhodou vyšiel.

Po desiatich minútach sa dvere otvoria a von výjde Scooter, Justinov manažér. Mňa si vôbec nevšíma, ale ja si zato všimnem, že vyzerá dosť nahnevane.

„Ja ti nerozumiem, Justin. Prečo si to spravil?" spýta sa mierne naštvane a otočí sa čelom ku dverám, z ktorých akurát výjde Justin.

„Vieš veľmi dobre prečo. Vieš, že Arianu milujem a keby som ju stratil, nedokázal by som sa z toho už nikdy spamätať. Ona je všetko, na čom mi záleží, už to chápeš?" povie so slzami v očiach.

Scooter si len povzdychne, pokrúti nesúhlasne hlavou a pokračuje v ceste smerom k ich autu. Vtedy to už nevydržím, hodím sa na Justina a silno ho objímem.

Justin je chvíľku zaskočený, no potom mi objatie opätuje, ale po pár sekundách sa odomňa odtiahne. Keď sa na mňa potom pozrie, spadne mu sánka a ústa sa mu otvoria do písmena O.

„Čo si taký prekvapený?"

„Ja... ehm, myslel som, že si len nejaká fanúšička, ktorá tu na mňa čakala," povie trochu zahanbene. Ja sa na tom len zasmejem.

„Prečo si prišla?" spýta sa ma ešte stále trochu zaskočene.

„Lebo som pochopila, že bez teba neviem vydržať," usmejem sa naňho. On mi úsmev opätuje, nakloní sa ku mne a chce ma pobozkať, ale ja sa uhnem.

„Tak som to nemyslela. Nepamätáš si, čo si hovoril v tom rozhovore? Budeme kamaráti," zasmejem sa.

„Hej, jasné... kamaráti. Stále lepšie, ako nič. Veď predsa, všetko sa začína niečím," zasmeje sa a objíme ma.

„Ďakujem," zašepká mi do ucha.

•Trochu som sa rozpísala. Dúfam, že vám to nevadí. 😅
Ja viem, že som ohľadom pridávania častí strašná, ale prisahám, že sa snažím.
•Dúfam, že sa vám časť páčila. ☺️
•Chcela by som sa vás ešte opýtať (už som sa to pýtala aj na mojom profile v konverzáciách), či mám spraviť knihu 'My Playlist', tam by som dávala všetky pesničky, ktoré počúvam. Zaujímalo by vás to?

Love you all
Votes&Comments

©christiemccann

Thinking About You ✔️Where stories live. Discover now