Trip, sex and feelings

256 16 2
                                    

Listopad

Ráno mě vzbudil otravný zvuk budíku. Nebyla jsem zrovna nadšená, ale je pátek. Ve škole jsme jen 1 hodinu a pak jedeme někam na exkurzi. Ani z ní nejsem zrovna nadšená, ale lepší tohle.
Na mobilu jsem se kouknula na Twitter, Instagram, Facebook, We heart it a na email. Nic zvláštního. Vyskočila jsem z postele. Vzala jsem si tepláky, tričko, mikinu a boty na běhání. Vlasy jsem si dala do culíku a šla jsem běhat. Běžela jsem jen asi 30 minut. Více času jsem neměla. Doběhla jsem domů a zamířila jsem do sprchy. A mezitím přemýšlela. Za léto, září a říjen se toho hodně zmněnilo. Teď je listopad. Celkem jsem se spřátelila s klukama a se Soph. Miluju jí! Se Zaynem teď chodím. Nevím jestli je ten pravý, ale miluji ho. I když mě občas pořádně štve. Jeho výbuchy vzteku a jeho práce. Ale ne uhodil mě. Jen jednou a už se to neopakovalo. A i za tak dlouhou dobu mi toho i sobě neřekl o nic víc než na začátku. Harry má pro mě slabost a tak jsem to chtěla využít. Zeptala jsem se ho- znova. A on mi řekl, že musím vydržet a všechno mi řekne- odpověděl znova. On byl můj nejlepší kámoš. Skoro brácha. Harry není jako ostatní. Má strach, nechce vraždit. I ve škole se to celkem změnilo. Pár lidí vědělo kdo Zayn je. I někteří učitelé. Ale lidi ve škole o tom radši nemluvili a se mnou se taky nechtěli dostat do sporu. A věděli proč. O našem vztahu věděli jen moje nejlepší kamarádky. Nejlepší kamarádka Jessica Knopf a Kesey Hartsock ( najdete je na instagramu jako: jessicakay7 a kchartsock). Věděli všechno a respektovali to. Tyhle holky nebyli stejně jako já největší slušňačky. Zayn se jim líbil. A proto holkám nevadilo, že když jsme dělali nějakou party Zayn nám poslal něco na přilepšenou. Nějaký drogy, ale jenom lehký. Člověk po nich měl chuť tancovat. A rodičové? Nic moc jsem jim neřekla. Mysleli si, že je to někdo ze školy a to jim asi stačilo. Vypnula jsem vodu a šla dolů se nasnídat. Jeden kus toastu jsem namazala džemem a druhý burákovým máslem a troškou medu. Přiložila jsem oba kusy na sebe a rozkrojila je na 2 trojúhelníky. K tomu jsem si udělala kafe a sedla si do obýváku k televizy. Kouknula jsem se na zprávy. Počasí a sport. Pak jsem se šla namalovat. Zlato-hnědé stíny, řasenka, make up, bronzer, pudr a moje milovaná rudá rtěnka. Vyžehlila jsem si vlasy a oblékla se. Vzala jsem si bílé legíny s černými gepardími vzory, černé tričko, černou koženou bundu, černou koženou kšiltovku, delší řetízek a černé Martensky. Tenhle outfit dokonale podtrhla moje rudá rtěnka. Vzala jsem si tašku a šla do garáže. Na sedla jsem do svého černého Bentleyho a jela jsem směr ke škole. Tak mě tak napadlo, že všude kolem mě je černá. Nechci na nikoho ukazovat, ale může za to Zayn. Dojela jsem ke škole a tam už čekala Kesey. Šla jsem k ní a dali jsme si pusu na přivítanou. Chvilku jsme kecaly a pak nás napadlo kde je Jess? Kesey jí zavolala.
,,Jessice se nechce, nepřijede."
,,Alespoň se nemusíme hádat kdo s kým sedí." zasmáli jsme se. Dokouřili jsme poslední cigaretu a šli do třídy. Bylo tam 11 lidí včetně nás dvou. Chybí 8 lidí. Typovala jsem víc. S Kesey jsme si sedli do našich lavic. V ostatních učebnách jsou lavice po dvou jen tady sedí kaźdý zvlášť. Sedíme v poslední řadě u okna. V poslední lavici sedí Kesey, já a předemnou Jess. Před ní sedí už jen Mick a před ním Jerremy. Všichni jsme si ještě chvilku povídali. Pak přišel učitel. Mluvil o tom jak se budeme chovat, jak se nebudeme chovat a co tam vlastně budeme dělat. Všechny to jistě moc zajímalo. Pak jsme šli podepsat bezpečnost a to, že škola nehradí ztracené věci. Jak jinak. Řekli nám aby jsme si vzali foťáky nebo mobily aby jsme fotili a pak z toho udělali hromadnou koláž. Najednou jsem začala přenýšlet o tom, že už se Jess ani nedivím. Ale nenechám tady Kesey samotnou. Seřadili jsme se a šli ven k autobusu.
,,Klid prosím! Před námi jsou 3 hodiny cesty. Nejdříve půjdeme na hrádek a pak budete mít 3 hodiny rozchod. Můžete jít do vesnice, být na hradě a nebo jít ke statku. Pak se sejdeme na parkovišti. Teď je 9:30 na místě by jsme měli být v 11:30. Na hradě budeme zhruba 2 hodiny. Ve 13:30 rozchod. A sejdeme se tedy na parkovišti 18:30. Návrat okolo 21:20. Je to celkem pozdě. Doufám, že vaši rodičové to ví." Domluvil učitel a všichni si začali povídat.
,,Až na ten hrad to bude docela fajn, ne?" Zeptala se Kesey
,,Ani nevím. Co chceš dělat na vesnici nebo na statku?"
,, My si nějak poradíme." Mrkla na mě a dala si sluchátka do uší. To samé jsem udělala já a koukala jsem se ven z okna. Poslouchala jsem ty nejvíce smutné písničky, které jsem měla v mobilu. Ani nevím proč. Nebyla jsem smutná. Koukala jsem ven z okna a přemýšlela jsem. Moc jsem záviděla malým dětem. Neměli žádné starosti, stres... Byli prostě šťastní. Záviděla jsem jim tu volnost a svobodu. Lásku a péči jejich maminek, které s nimi byli na procházce. Docela by bylo fajn, kdyby tu máma byla. Ale asi by mi moc nepomohla. Ona a ani táta nic nevěděli. Nedávám jim to za vinu. Je to moje vina. Ne vina, ale spíše problém? Já nevím. Asi něco mezitím. A možná by stejně nevěděli co říct. Nevědí jaké to je. Každý den čekat až na vaše dveře za klepou policisté a řeknou 3 nejhorší věty.: ,, Váš přítel Zayn Malik, byl zabit."
,,Jste zatčena za napomáhání trestným činům s vaším přítelem Zaynem Malikem."
,, Vám přítel Zayn Malik, je zatčen a čeká ho soud." Nikdy jsem to nechtěla slyšet. A zatím neslyšela. Může se stát cokoli. A to mě tolik trápilo. Čekání. Nikdy jsem nebyla trpělivá a ani teď nejsem. Usnula jsem. A probudila jsem se až na místě. Bylo tu celkem krásně. Klid, ticho a čisto. A opět ta svoboda. Čestvý vzduch, tráva, listy. Byl tu krásný podzim. Vyšli jsme menší kopeček k hradu a ta už čekala průvodkyně. Provedla nás částmi hradu a vyprávěla pověsti a historii.
,, Říká se, z졞e každy úplněk jsou tu duchové původních obyvatelů. Hodně lidí tu prý vidělo a slyšeli duchy." Řekla průvodkyně.
,,Hůůů" ozvalo se a všichni se rozesmáli. Všichni lromě učitele. Nevím proč má mladý a celkem hezký učitel potřebu hrát si na suchara. I když.. Říká se že spí se studentkama za lepší známky. Nakonec jsme vylezli ven kde jsme měli rozchod. S Kesey jsme se jenom potulovali kolem. Došli jsme k rybníku kde byla nějaká stará bouda. Docela veliká. Vešli jsme dovnitř a rozhlédly jsme se tu. Něco jsem mumlala, ale Kesey mi neodpovídala. To mě docela znepokojilo. Udělala jsem krok dozadu a přykril mi oči.
,,Kdo je to? Pusťte mě!" začalo jsem křičet. Pak mi dal pusu na tvář. Strach odezněl. Podle polibků jsem poznala
kdo to je.
,,Zayne?"
,,To ti to trvalo, zlato." odpověděl a dal ruce pryč.
,,Co tady děláš?" zeptala jsem se ho a mezitím jsem v obětí nasává ka jeho vůni. Lak na vlasy, gel na vlasy, kouř a drahá voňavka. Ne laciných Playboy.
,,Přijel jsem tě navštívit. No, nejsem dokonalý?"
,, No, úplně nejvíc!" políbila jsem ho. Byla jsem o hlavu menší, ale největší holka ve škole. Zayn si sedl na balík sena a já si sedla na něj. Seděli jsme v tváři v tvář. Zayn me držel za zadek abych nesjela dolů. Chvilku jsem si užívala Zaynových polibků a jemných doteků, ale pak mi něco došlo.
,,Zayne, kde je Kesey?" odtáhla jsem se od něj, ale ruce jsem měla stále okolo jeho krku.
,,Na víletě."
,,Zayne?" pozvedla jsem obočí. Docela jsem znervózněla. Přece jen... Zayn je schopný čehokoli. A já ho ještě moc neznala.
,,Neboj, zlato. Kluci ji odvezli do města. Pak jí spolu vyzvedne me." Mrkl na mě.
,, Skvěle. Jsem mnohem klidnější." Odpověděla jsem mu ironicky. Pak už jsme se jen líbali. Tep se zvyšoval a sním se zvyšoval i adrenalin. Hned po tom co jsme tam se Zaynem byli bez bund a mikin. Zayn mi zajel pod tričko a rozepnul podprsenku. Nestihla jsem se rozkoukat a Zayn byl ve mně. S ním to bylo vždycky jiný. Něžný, ale s vášní. Chvilku potom jsem se ještě pořád nemohla vzpamatovat z toho, co jsme právě udělali. Venku mohl jít kdokoli a slyšet nás. No, konec konců už je pozdě. Pomalu jsme se se Zaynem vraceli k autu. V autě jsme se domluvili na večer, že zajdeme do klubu. Ve městě jsme vyzvedli Kesey a Zayn nás odvezl zpátky k hradu. Bylo jsme tam 10 minut před odjezdem. Byla jsem unavená. Je jasné z čeho. Na sedli jsme do autobusu a konečně jeli zpátky.
Bylo to úžasný, zlato. Musíme to zopakovat. ;)
Přišla mi sms od Zayna. Bohužel když Kesey viděla můj červený obličej se brala mi mobil a smsku si přečetla!
,,Co bylo úžasný?" Zeptala se mě a vracela mi mobil.
,,Co by? Nic zvláštního" Lhala jsem jí.
,,Jen se nedělej. Je mi to jasný." Mrkla na mě.
,,Bylo to dokonalý. To je všechno co ti k tomu řeknu." Mrkla jsem na ní pro zmněnu já. Hodinu jsme si povídali a pak Kesey usnula. Já koukala na tmavou krajinu. Byla jsem hodně unevená a při pomyšlení, źe mám jít do klubu mi byli na omdlení. I když teď ryskuji musím to udělat.
Zayne, promiň jsem unavená. Nenecháme ten klub na zítra?

365 daysWhere stories live. Discover now