Let me be!

220 15 2
                                    

Louisovi jsem se omluvila a utekla. Něco na mě křičel, ale nerozumněla jsem mu. Uřícená jsem doběhla do krámu. Vzala jsem si košík a šla jsem nakupovat. Vzala jsem ovoce, toasty, med, džem a nějakou šunku a šla jsem zaplatit. Vyšla jsem ven a uviděla černého Range Rovera. Když jsem byla u auta někdo stáhnul okénko. Byl to on.
,,Mám dojem, že jsme se nerozumněli. Ale jsi nová tak to nechám být. Nasedni." Nevím co si o sobě myslí.
,,Na sednout? K tobě? Ani náhodou! Nechci tě ani vidět!" Nezajímalo ho to. Vyšel z auta, pře hodil si mě přes rameno a hodil mě do auta. Nic neřekl, nastartoval a jel. Bohužel jiným směrem. Nevím kam jsme jeli, ale ke mě domů to nebylo.
,,Kam mě vezeš?" Zeptala jsem se ho ostře.
,, Ke mně, zlato. Seznámím tě s klukama. I když s jedním nebude třeba" usmál se.
,,Nemůžu s tebou jet. Ne, teď!"
,,Ale copak? Kam spěcháš?"
Nechtěla jsem mu říct o Benovi. Nevím proč. Asi jsem měla strach. Zavrtěla jsem hlavou a Zayn byl spokojený. Přijeli jsme k obří vile. Veliká zahrada s bazénem, fontánou a hřištěm na fotbal, tenis a basket. Bylo to dokonalé. Vystoupili jsme z auta a šli dovnitř. Uvnitř to bylo obrovské. Dokonalé. Bílý kožený gauč, veliká televize a úžasný lustr.
,,Líbí?" Zeptal se Zayn.
,,Líbí? Je to dokonalý!"
,,Co je to zase za děvku?" Vyrušil nás blonďák s pizzou v ruce. Místnost se pomalu naplnila. Byli tu všichni.
,,To není žádná děvka! Tohle je Tori. Tori tohle je Harry, Niall, Liam a Louis" Ukázal postupně na všechny kluky v řadě.
,, Takže děvka." Řekl Niall. Zayn zrudnul a dal mu pěstí. Začali se prát a kluci se snažili odtrhnout je od sebe. Chvilku jim to trvalo, ale přece. Zayn mě chytil za ruku a vedl mě nahoru. Přivedl mě do svého pokoje. Grafity zeď mě zaujala nejvíce.
,,Kde je koupelna?" Zeptala jsem se ho. ukázal na dveře vedle jeho skříně.
,, Pojď." Vzala jsem ho za ruku a táhla do koupelny. Vzala jsem ručník a namočila ho ve studené vodě. Tím jsem mu jemně otřela krev na obličeji. Ze skříňky jsem vytáhla desinfekci. Vzala jsem jeho ruku. Klouby měl celé od krve a rozedřené. Po každém kápnutí trochu zasyčel. Nakonec jsem mu ruku obvázala. Přitom jsem koukala na jeho tetevání. Nevím jaká mohla mít význam.
,,Jsi šikovná, zlato." Usmál se na mě krásně. Dala jsem mu pusu. Za ní následovala další a další. Vášnivě jsme se líbali a Zayn se svým jazyk probojoval dovnitř. Moje ruka za jela pod jeho tričko a to samé udělala Zaynva ruka. Nevyrušilo nás, ani vyzvánění Zaynova mobilu. Jenže po třetím zvonění to Zayn nevydržel a odešel ke stolu zvednout hovor. Chvilku poslouchal, chvilku mluvil a nakonec zavěsil.
,, Zlato, je mi to líto, ale musím odejít."
,, Proč?" Ptala jsem se.
,, Práce. Počkej tady a zkus odejít!" "vyhrožoval" mi. Odešli jsme dolů. Posadila jsem se k Harrymu a Louisovi na gauč. Liam a Niall odešli se Zaynem. Po chvilce sešla po schodech nějaká slečna.
,, Koho tu máte, kluci?" Usmála se.
,, Sophie, tohle je Tori. Zaynova "přítelkyně". Tori, tohle je Sophia. Liamova přítelkyně." Představil nás Harry.
,, Konečně holka" řekla nadšeně a podala mi ruku. Chvilku jsme seděli na gauči a pak jsem si vzpomněla. Jsem taková kráva.
,, Harry, můžeš na chvilku?" Nic neodpověděl jen se mnou odešel.
,, Harry, já potřebuji aby jsi mě odvezl domů. Já vím, že vám to Zayn zakázal, ale já opravdu musím."
,,Když mi řekneš proč... Tak tě odvezu."
,, Doma na mě čeká 4letý kluk. Hlídám ho. Je tam skoro 2 hodiny sám! Prosím." Škemrala jsem.
,, Dobře. Odvezu tě."
,, Děkuju!" Odpověděla jsem mu vděčně a dala mu pusu. Zeptal se mě kam má jet a celou dobu mlčel.
,,Harry?" Prolomila jsem ticho.
,,Děje se něco?"
,,Ne. Já jen... Jestli... No.. Aby jsi Zaynovy neřekl o Benovi."
,,Neboj, neublížil by mu. Ale neřeknu mu to."
,,Řekni mi něco o něm. Nic mi neřekl."
,,On ti to jednou řekne. Jen musíš vydržet." Usmál se.
,, Je mi to trochu blbý, ale nemohl bych dál?"
,, No jasně, ale nebudeš mít problém? Teda větší."
,,Neřeš to." Nestihl ani zastavit a já už vystupovala z auta a běžela do domu.
,,Bene? Bene?? Bene?!" Řvala jsem a běhala po bytě. Ben nikde nebyl. Harry mě objal a já jsem jen stála a brečela. Nevěděla jsem co se stalo. Kde je. S kým je. Věděla jsem jen to, že je to moje vina. Z přemýšlení mě vytrhl Harry ukazující směr dveře. Otočila jsem se a uviděla Bena. Okamžitě jsem k němu běžela a obejmula ho. Nakonec jsem mu všechno vysvětlila a představila mu Harryho. Padli si do oka. Benovi jsem udělala snídani. Nebo spíš oběd. Prostě jídlo. Harry mu pomohl s jídlem a pak si sedli k televizy a koukali na Spongeboba. Já měla čas na to abych uklidila. Nakonec jsem usnula.

365 daysWhere stories live. Discover now