Eski Hat -30-

94.2K 6.6K 3.5K
                                    

Fotoğrafta Sarp var. Bölüm şarkısı: Manga - Her Aşk Ölümü Tadacak. İyi okumalar!

Fotoğraf açılmıyorsa buradan bakabilirsiniz; 

"Benim acilen görünmez olmanın bir yolunu bulmam lazım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Benim acilen görünmez olmanın bir yolunu bulmam lazım. Yoksa yaşama devam etmemin başka bir yolu yok. Allah'ım, ben neden Kadir'e denizanası taklidi yaptım ki?" Betül, ellerini yüzüne kapatıp sessiz bir çığlık attı. Kızlar tuvaletindeydik ve o Kadir'e deniz anası taklidi yaptığından beri onu tuvaletten çıkaramıyordum. Bu yüzden 1-2 ders ekmiş bile olabilirdik ama kankalık uğruna değerdi.

"Ben Kadir'e doğruluk cesaretlilik oynadığımızı söyledim."

"Artık ne kadar inanmışsa..." Betül, elini yüzünü yıkayıp derin bir nefes aldı. "Neyse ya iyiyim," diye mırıldandığında kaşlarımı kaldırmıştım. "Emin misin?"

"Evet, neden olmayayım ki? Alt tarafı sevdiğim kişiye denizanası taklidi yaptım ve-..." Betül'ün yüzü yine kızarırken elimle yüzümü sıvazladım. Çok geçmeden yine ağlamaya başlamıştı. Başını göğsüme gömüp rahatça ağlamasına olanak sağladım ve saçlarını okşamaya başladım. "Belki de kafana poşet geçirip gezmelisin."

"Kafama poşet geçirip intihar edeceğim." Saçındaki elimle kafasına vurdum hafifçe. "Sus be salak. Allah korusun."

"Gül, acaba okul mu değiştirsem? Yok, ben en iyisi şehir değiştireyim. Yok be yok, en iyisi ülkeyi terk etmek. Bir daha onun yüzüne nasıl bakacağım ben?" Betül'ü nasıl teselli edeceğime dair aklımda en ufak bir fikir bile yoktu. Yani hiç sevdiğim çocuğa böylesine rezil olmamıştım, o yüzden ona utanacak bir şey olmadığını söyleyemezdim. Hatta onun yerinde olsam yaşayacak yeni gezegen arayışlarına girerdim ben, kızlar tuvaletinde tıkılıp kalmazdım. 

"En azından artık Kadir seni fark etti. Bir de böyle düşün."

"Evet, eminim ki hiçbir kız ona denizanası taklidi yapmamıştır. Yaşasın (!) onun için farklıyım." Betül, başını kaldırıp gözlerinin altını sildi ve birden ciddileşti. "Senin Sarp'a mesaj atma imkanın var mı? Kadir ne tepki verdi onu öğreniriz."

"Ama o zaman anlamaz mı kim olduğumu?"

"Kızım koridor o kadar doluydu ki herkes gördü o rezilliği." Betül, yeniden yüzünü buruşturdu ve dudakları titremeye başladı. Onun bu halini daha fazla görmek istemediğim için "Tamam," diyerek pes etmiş ve kendi hattımı çıkarıp bilinmeyen hattımı takmıştım. Sarp'ın isminin üstüne tıklayıp ona yazdım.

Bilinmeyen numara: Sap

Bilinmeyen numara: *Sarp

Bilinmeyen numara: Lkldjsfklaşlfas

Sarp: Bir de sen vur yalnızlığımdan ruh hastası...

Bilinmeyen numara: Vallahi yazım hatası

ESKİ HAT | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin