19.

877 108 11
                                    

Ne mogu se prestati diviti ovim prizorima prekrasne prirode koja nas okružuje dok hodamo trudeći se da budemo neprimjetni. Lorethan me čvrsto drži za ruku jer ako spazi bilo kakvu opasnost može izblediti i ja skupa s njim, pa se tako možemo skriti da ne bi bili uhvaćeni. Prolazimo kroz šume koje su toliko predivne da ne mogu vjerovati svojim očima da to uopće postoji.

Ljubičasto drveće u obliku mjeseca, koji čak ima i nekakvo lice, u obliku sunca i zvijezda, svuda vise grane i s njih svakojaki cvjetovi koji kao da su preslikani iz nečije mašte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ljubičasto drveće u obliku mjeseca, koji čak ima i nekakvo lice, u obliku sunca i zvijezda, svuda vise grane i s njih svakojaki cvjetovi koji kao da su preslikani iz nečije mašte. Ptice i životinje čudnih oblika i boja i cvijeće koje kunem se prati svaki naš pokret kao da je živo.

 Ptice i životinje čudnih oblika i boja i cvijeće koje kunem se prati svaki naš pokret kao da je živo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Večer se spustila kada smo stigli do mjesta gdje ćemo obaviti ono što moramo. Priđemo bliže, a sve se razdani. Dvije ženske vile stoje tamo i čekaju nas. Lorethanu osmjeh zaigra na usnama, a okice mu zasjaju. Jedna od njih je Selina, a druga ne znam tko je. Vidim samo da je lijepa kao san.

- Lorethan! - Selina potrči prema njemu bacajući mu se u zagrljaj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Lorethan! - Selina potrči prema njemu bacajući mu se u zagrljaj. - Laurel? Ne mogu vjerovati da činiš ovo. - uhvati me za ruke pa me povuče u zagrljaj.- Hvala ti, hvala ti do neba i dalje.

- Obećala sam mu pomoći, a pošto sam sad ovdje mogu iskoristiti ovu situaciju i pomrsiti račune vašim očevima. Sigurna sam da nikako nisu planirali da bi se ovako nešto moglo dogoditi.

- Nitko ni u najluđim snovima nije to mogao zamisliti. Ne mogu riječima opisati koliko sam ti zahvalna za ovo što činiš.

- Mnogo će vas ovim dobiti priliku za sretan život, a ja ne mogu protiv onoga s čim sam rođena. Moja je životna misija pomagati svima koji zatraže moju pomoć. Ne mogu nikoga odbiti i ne želim to. Sreća na licima onih kojima pomognem neopisiv je dar za mene. - ona mi stegne ruke dok joj oči sijaju od sreće.

Priča o nama🔚Where stories live. Discover now