18

37.4K 1.6K 174
                                    


Neredeyse 30.000 olmuşuz. Okuyan, vote veren özellikle de yorum yapanlara kocaman kocaman teşekkürler. Iyi okumalar :)

Pedro sabah uyanınca çocuklarla daha önce konuştukları banyo olayını William'a söylemek için kendini yatağından sarkıttı.  Yüksek sesle bir kaç kere bağırınca Willie gözlerini ovuşturarak kalktı.  Gözlerini ovuşturması o kadar tatlıydı ki Pedro gülümsedi. Willie onun için bir arkadaştan çok küçük bir kardeşti.  Aptal abisinden daha yakın oldukları kesindi...

Banyo meselesini duyunca yüzünün aldığı şekli görmüştü. Fakat Pedro kararlıydı. Alfred'in Willie'yi seçmesinden sonra subaylarla araları açılmıştı. Aslında William bilerek uzak duruyordu. Pedro onun çekindiği için böyle yaptığını düşünüyordu.  Ama kararlıydı.  Bugün beraber banyo yapacak , eğlenecek ve aradaki buzları eritecekti.

Bu düşünceyle neşeyle kahvaltıya indi. Willie onun buradaki kardeşi gibiydi ve en azından  gidene kadar onu mutlu edecekti. Dahası gitmemesi için elinden geleni yapacaktı.

Kahvaltıdan gelince subaylar kıyafetlerini alırken o da William'ı çağırıyordu. William kesin bir dille gelmeyeceğini söyleyince Pedro'nun aklına bir hınzırlık geldi. Bu kadar nazlanmanın manası yoktu. "John yardım et. Burada suya atılması gereken bir balık var" dediğinde çoktan Willie'nin kollarından yakalamıştı. John'da ayaklarından tutup banyoya götürürlürken bir yandan da kahkaha atıyorlardı.

Zavallı Willie ise çırpınmaya çalışıyordu.  Koridordaki herkes onlara gülerek bakarken bir çift haset göz gördü Pedro. Bu çocuğu daha önce Willie kendisine sormuştu. Bir de bandoda görmüştü bu çocuğu fazla takılmayıp devam ederken William'ın çırpınmaları çığlığa dönmüştü. Pedro ise eğleniyordu. Tanrı aşkına Willie sudan mı korkuyordu? Bu hali de neydi?

Katherin kollarından ve ayaklarından tutulmuş götürülürken çırpınıyordu. Pedro'ya bırakması için bağırırken bu işten nasıl kurtulacağını düşünüyordu.  Lanet olsun Pedro bunu yaparken eğleniyor ve kahkaha atıyordu. Katherin onun kendisinin iyiliğini düşündüğünü biliyordu ama birazdan olacak şeyler kesinlikle iyi değildi. 

Banyoya yaklaşırken Katherin ağlamak üzereydi.  Tok bir ses duyulunca Katherin kendini yerde buldu. Ayağa kalkınca Alfred'i gördü. 

Alfred'i görünce John ve Pedro 'hazır ol'a  geçip kendisini bırakmışlardı. Alfred'in gözleri kendisini bulunca bakışlarını başka yöne çevirdi. İkinci defa kendisini kurtarıyordu. 

Ağzını açıp ilahi sesiyle konuşmaya başladı.  Bugün sesi daha bir ilahi geldi Katherin'e.  "Ne yapıyorsunuz?" derken gayet sakin görünüyordu.  Pedro onun bu sakinliğinden güç alarak konuşmaya başladı "Efendim biz William ile banyo yapacaktıkta" diyince Alfred'in bakışları yine kendisini buldu.

Yine sakince "William pek istiyor gibi görünmüyor" dedi. Katherin Alfred'in boynuna atlamak istedi o an. Nasıl da halden anlıyordu.  Alfred sakin fakat kesin bir tavırla "Rahat bırakın çocuğu.  William benimle gel" diyince Katherin gözlerini devirmemek için kendini zor tuttu.

Yine mi diye düşünürken Edmond arkasını dönmek üzere olan Alfred'e hitaben "Altı üstü bir banyo yapacaktık Komutan Alfred.  Ne zamandan beri askerler arasında ki arkadaşlığa karışır oldunuz?" deyince Alfred alaycı ve umursamaz bakışlarını Edmond'a yöneltip "Erkek vücudu görmeye bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum Subay Edmond." dedikten sonra küçümseyici bakışlarını Pedro ve diğerlerine yöneltip "Kendinize dikkat etseniz iyi olur " dedi imalı imalı.

Onun bu lafiyla herkes gülmemek için dudaklarını ısırmaya başladı.  Katherin Alfred'in arkasından banyodan uzaklaşırken diğerlerinin kahkaha atarak Edmond'la dalga geçtiklerini duydu. Sıkıntılı bir nefes verdi. Bu olaydan sonra araları daha da açılacaktı.

İNTİKAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin