A sötétség markában

646 39 0
                                    

Amara egy ideig csak sértegetett,és próbált lelkileg a porba tiporni. Nem igazán jött neki össze,hiszen vagy nincs lelkem,vagy már annyira nem érdekel,hogy az egyik fülemen be,a másikon ki.
Kikötött egy merőleges álványra,csillag pózban.  Én nem igazán csípkelődtem,csak néha oda-oda vágtam neki valamit. Egy idő után már össze szorította az arcom,úgy oktatott ki,de volt mikor pofon vágott. De különösebben nem bántott. De ekkor hozzá ért a fejemhez,és elsötétült minden.
*Dean szemszöge*
-Chuck,hova vitte Amara?-Förmedtem rá.
-Dean. Megölte a családját,nem az,akinek hisszük.-Szólt közbe Sammy.
-Van egy ötletem,de nem vagyok benne...-Kezdett bele Isten.
-Vigyél minket oda!-Parancsoltam rá.
Mikor oda értünk,akkor szembesültünk Amara kegyetlenségével. Kim csupa véresen,eszméletlenül lógott kikötve. Mikor magához tért,Amara meglátott minket,ami nem tett túl jót. Hiszen amint észrevett minket,Kim medencéje fölé,a hasába mélyesztett egy kést,majd kihúzta,és eltűnt. Berly még eszméleténél volt,amikor leszereltük a szerkezetről,ám Chuck addigra már elment Amara után. Beültünk a kocsiba,Sam elől,én a hátsó ülésen Kim-mel az ölemben.
-K-köszönöm.-Suttogta a maradék erejével.
Egy kis mosolyt húzott az arcára,majd az összes izma elernyedt és a szemeit is legunyta.
-Kim! Kim,kelj fel!-Keltegettem,de semmire nem reagált,de pulzusa még egy halvány volt.-Sam,húzz bele!
Sam a kórház előtt kitett minket,és le parkoltatta az autót. Én bevittem Kim-et az ölemben. Már mind a ketten úsztunk a vérben. Fel helyezték az egyik ágyra,és a műtőbe rohantak vele. De már túl késő volt.

Új élet egy vadásszal [Befejezett]Where stories live. Discover now