Ανακοίνωση

21.2K 1.2K 537
                                    

Αυτό είναι σίγουρα το μεγαλύτερο διάστημα στο οποιο δεν εχω ανεβάσει κεφάλαιο. Κι αυτό γιατί αποφάσισα κάτι που πρέπει να το ανακοινωσω σε οσους λιγους είστε ακόμα εδώ και περιμένετε.
Αρχικά να πω πως παω Δευτέρα Λυκείου και ειμαι πολυ κακη στη διαχείριση χρόνου γεγονός που δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια χαλάρωσης αρα δεν υπάρχει χρονος να ανεβαζω και ειναι κριμα να σας εχω να περιμενετε 2 μηνες.

Αλλά ο βασικός λόγος που δεν ανεβάζω κεφάλαιο είναι γιατι αποφάσισα κάτι.
Λόγω του ότι αγαπάω πάρα πολύ αυτην την ιστορία και ευτυχώς, υπαρχουν πολλοί εκεί έξω που την αγαπάνε επίσης, έβαλα στόχο να εκδώσω το βιβλίο αυτό κάποια στιγμή. Φυσικά κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μετά τα 18 μου, αλλά πραγματικά το θέλω πάρα πολύ.

Έτσι, αποφάσισα να σταματήσω την ανανέωση των κεφαλαίων στο wattpad, με την ελπίδα να μάθετε την συνέχεια της ιστορίας αν και όταν καταφέρω να εκδώσω το βιβλίο.

Ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι και πόσο θέλετε να μάθετε το τέλος, αλλα απ την άλλη σκεφτομαι πως αξίζει η αναμονή και το καλο πραγμα αργει να γίνει(αν γινει😭) Βασικα οχι. Θα γίνει γιατί θα το προσπαθήσω με ολη μου την καρδια.

Ευχαριστώ που διαβάσατε και αγαπήσατε τοσο αυτή την ιστορία, μεσα απο αυτην αγαπησα κι εγω εσας. Η Αλήθεια ειναι πως στεναχωριεμαι πολυ με ολο αυτο αλλα ας ευχηθούμε ο στόχος μου να επιτευχθεί και σε 2-3 χρόνια τα βιβλία "Ενας Αναρχικός" να κοσμούν τις βιβλιοθήκες σας και να μάθετε την συνέχεια καθώς και το πολυπόθητο τέλος αυτης της ιστορίας αγαπης.❤

Όταν και αν βρίσκω ελεύθερο χρόνο θα προσπαθήσω να ανεβάσω μια απ τις πολλές ιστορίες που εχω φυλαγμένες στα drafts και θα χαιρόμουν πολύ αν διαβάζατε.

Φιλακια πολλα, να προσεχετε και συγγνωμη για αυτό αλλά ας ελπίσουμε πως ειναι για καλο!❤

Ελπίζω να μη μου θυμωσετε😓

*Μη βγάλετε απ τη βιβλιοθήκη την ιστορία όμως γιατί ίσως ανέβουν κάποια ακόμα κεφάλαια!*

Μην με ξεχασετε.
Με αγάπη,
Demy❤

(Το ινσταγκραμ μου είναι: dimitra.pap_ σε περίπτωση που η εκδοση ανακοινωθει απο εκει)❤

Ένας Αναρχικός 2{Καμέλια} #wattys2016Where stories live. Discover now