πήραμε Βραβείο!(Wattys 2016)

25.4K 1.9K 437
                                    

ΔΕΝ. ΤΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΉΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ WATTYS ΠΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΊΟ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΤΩΝ WATTYS 2016 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Δεν κέρδισα. Κερδίσαμε. Μαζί. Είναι πιο πολύ δικό σας,των αναγνωστριών μου. Που με στηρίζετε εδώ και ένα χρόνο, που κάνετε υπομονή περιμένοντας κάθε Κεφάλαιο, που τρελαίνεστε όταν ανεβαίνει.

Η απεριγραπτη συγκίνηση μου αυτή τη στιγμή είναι χαρις εσάς. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο. Σας λατρεύω.
Ευχαριστώ για όλα.
Ο Ένας Αναρχικός κέρδισε το Βραβείο στην κατηγορία Συλλεκτική έκδοση, μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο site του wattpad.
Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα. Δεν είναι λίγο. Είναι ο μεγαλύτερος ιντερνετικός Διαγωνισμός συγγραφής και πηραΜΕ Βραβείο.
Χριστέ μου.

Ένα χρόνο πριν, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε για πλάκα, και τώρα συμβαίνει, χάρις σε εσας και την απίστευτη υποστήριξη σας. Στα μολις 16 μου χρόνια δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο, τόσο νωρίς.
Πλέον είμαι σίγουρη ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσω, σίγουρα τη συγγραφή.
Επίσης μπορώ να ανακοινώσω πως εχω αρχίσει να σκέφτομαι την έκδοση αυτού του βιβλίου, κάποτε. Θα το προσπαθήσω, κι ελπίζω να με στηρίζετε έως τότε χαχα❤

Έχω δεθεί με την ιστορία αυτή τόσο πολύ,κάθε φορά που γράφω νιώθω να ταξιδεύω εκεί, με τον Άλεξ και την Καμελια. Οι λέξεις και οι εξελίξεις γράφονται μόνες τους,δεν με πιεσα ποτέ να γράψω και ίσως αυτός να είναι ο λογος που δεν ανανεώνω συχνά. Η στιγμή που γράφω είναι ιερή, συγκεκριμένη και ιδιαίτερη. Μοιράζομαι μαζί σας κομμάτια της ψυχής μου. Σας αφήνω να ταξιδεύετε μέσα μου.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω, δεν μπορώ να το χωνέψω.
Απλα,ευχαριστώ .
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι περισσότερη δουλειά. Περισσότερα κεφάλαια. Το εχω παρει στα σοβαρα μετα απο το βραβείο αυτό, και υπόσχομαι συχνότερες ανανεώσεις και τρελές εξελίξεις καθώς και νέες ιστορίες.
Σας λατρεύω,
Demy❤

Ένας Αναρχικός 2{Καμέλια} #wattys2016Where stories live. Discover now