Part 9

246 28 25
                                    


2016 Αύγουστος 16

Είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που άρχισα να γράφω τραγούδια για το mixtape μου και σήμερα επιτέλους θα έβγαινε στην δημοσιότητα. Μέσα υπήρχαν δέκα κομμάτια όλα γραμμένα και συνθεμένα από εμένα. Σε αυτά τα κομμάτια περιέγραφα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου πριν το ντεμπούτο αλλά μόνο σε ένα έβγαζα τα συναισθήματα που έκρυβα από όλους. Μόνο στο The Last.

Η περίοδος που η ψυχή μου δεν ήταν παρά ένα κομμάτι θλίψης ήταν και εκείνη η περίοδος που ήθελα να ξεχάσω περισσότερο από όλα. Αλλά δεν μπορούσα γιατί εκείνες οι μέρες καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, του πραγματικού μου εαυτού.

Έπρεπε να αποδεχτώ το γεγονός ότι η θλίψη δημιούργησε αυτό που είμαι σήμερα... Ένα τέρας που διψάει για επιτυχία και δόξα. Ένα τέρας που σκότωσε εκείνο που μισούσα... τον αδύναμο εαυτό μου. Ένα τέρας που μετέτρεψε με τα χρόνια την υπερηφάνεια του σε αυτοσεβασμό.

Και όλα αυτά τα συναισθήματα, όλο αυτόν τον πόνο σήμερα θα τον έβγαζα στο φως. Θα έδειχνα στους φανς μου τον πραγματικό μου εαυτό, εκείνον που πάλεψε μέχρι το τέλος και τα κατάφερε. Δεν θα κρυβόμουν ποια έτσι ώστε εκείνοι να κουνάνε το κεφάλι τους με υπερηφάνεια. Γιατί ποιος μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από εμένα;

~The End~



Α/Ν

Heyyy ^^ Λοιπόν...Ομολογώ ότι ήταν ότι πιο δύσκολο έχω γράψει, αλλά χαίρομαι που το έκανα γιατί έτσι έμαθα περισσότερα για εκείνον και το ποιος πραγματικά είναι. Μπορεί να μην κατάφερα να σας το δείξω βέβαια, αλλά προσπάθησα. Οι πληροφορίες ήταν πολλές και σε μερικά σημεία έκανα λάθη με το πότε συνέβησαν κάποια πράγματα αλλά αυτό που με ενδιέφερε ήταν να  παρουσιάσω τη ζωή του μέσα από τους στοίχους του, κάτι που πιστεύω κατάφερα έστω και λίγο (ναι μιλάω πολύ ).

 Anyway...  Αν έχετε ερωτήσεις ευχαρίστως να προσπαθήσω να σας τις απαντήσω. 

Σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε αυτή την μικρή ιστορία μέχρι το τέλος. 

Ευχαριστωωωωω ^^.

Byeee~

Byeee~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
*the last {yoongi} * (greek ff one shot )Where stories live. Discover now