Part 8

219 29 5
                                    


2011 Αύγουστος

Η ομάδα μας βρισκόταν σε σύγχυση. Από ότι φαίνεται τελικά θα γινόμασταν idol group και αυτό έλαβε πολλές αντιρρήσεις από όλους μας αλλά μόνο ο Ikje έφυγε κάτι που προκάλεσε θλίψη σε όλους μας. Ειδικά στον Namjoon.

Τελικά μετά από λίγες εβδομάδες από την αποχώρηση του Ikje στην ομάδα μπήκε ο Hyosang που άλλαξε το όνομα του σε Kidoh, σε αντίθεση με εμάς που το είχαμε αλλάξει μήνες τώρα.

Του Namjoon ήταν Rap Monster από τότε που τον γνώρισα, όπως και του Ikje ήταν i11even, ενώ του Donghyuk έγινε Supreme Boi και του Hunchul μετατράπηκε σε Iron, αυτός ήταν και ο leader μας. Εγώ από την άλλη άφησα πίσω μου το Gloss και χωρίς να κρατήσω το Yoongi έγινα αμέσως ο Suga. Ένα όνομα που μου έδωσε ο Bang PD-nim.

O Hoseok ήταν ο μοναδικός που δεν είχε καταλήξει σε κάποιο όνομα κρατώντας προσωρινά το δικό του. Επίσης ήταν και ο μοναδικός που δεν είχε παραπονεθεί στην ιδέα να γίνει idol επειδή ήταν μόνο εκείνος που του άρεσε να χορεύει πραγματικά, καθόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι είχε έρθει από άλλη εταιρία, διαφορετική από την BigHit.

Λίγους μήνες μετά μας εγκατέλειψαν και ο Donghyuk και ο Hunchul, αφήνοντας την θέση του αρχηγού στον Namjoon. Αλλά μόνο o Donghyuk παρέμεινε στην εταιρεία για να γίνει παραγωγός και να βοηθήσει στα τραγούδια των BTS.

Μια μέρα καθώς έγραφα στοίχους σκεφτόμουν αν έπρεπε να εγκαταλείψω κι εγώ μιας και ο στόχος μου δεν ήταν να γίνω idol, αλλά άλλαξα αμέσως γνώμη όταν όλες οι μνήμες μου από το παρελθόν επέστρεψαν. Ο στόχος μου ήταν να ακουστεί η φωνή μου και η μουσική μου, αν έπρεπε να γίνω idol για να το πετύχω αυτό θα το έκανα. Εξάλλου είχα περάσει πολλά και θα περνούσα άλλα τόσα. Είχα κάνει τόσο δρόμο και το να κάνω πίσω ήταν ότι πιο δειλό είχα σκεφτεί, έτσι αποφασίσαμε με τον Namjoon να ανοίξουμε άλλη μία οντισιόν. Τότε ήταν που ήρθαν περισσότεροι trainee και σταδιακά αρχίσαμε να γινόμαστε οι BTS.



2012

«Hyung, πιστεύεις ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε ντεμπούτο;» η φωνή του Namjoon με έβγαλε από τις σκέψεις μου καθώς τον κοίταξα.

Κούνησα το κεφάλι μου σταθερά σε ένα "ναι" και εκείνος χαμογέλασε. Είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που μπήκα στην εταιρεία αλλά ακόμα είχα ελπίδες, εξάλλου είχαμε μαζευτεί αρκετά μέλη.

Στην ομάδα είχε μπει ο Jungkook, ένα παιδί από το Busan που άκουσα να τον χαρακτηρίζουν "παιδί θαύμα" αφού στην οντισιόν του SuperStarK2 είχε κερδίσει όλων τις εντυπώσεις.

*the last {yoongi} * (greek ff one shot )Where stories live. Discover now