Jed

159 10 0
                                    

,,Tak znova.. co jsi zač??" šeptala pirátka. Představa, že mohla ztratit toho posledního člověka na kterým jí záleží ji ubíjela. Hněvem úplně překypovala.

,,Tobě nemusím říkat nic, ty malá pirátská šmejdko." Řekla záhadná žena španělským přízvukem a plivla Aně na boty. Ta se držela, aby jí tou stejnou nohou neodkopla hlavu. Tak moc chtěla. Tak moc.

,,Pane Simonssi? Zvedněte tu slečnu prosím." Poprosila pirátka. Člen posádky poslechl a zvedl ji. Ana jí vzala za čelist.

,,Ty mě teď poslouchej. Nevím co jsi zač a nezajímá mě to. Ty mě nezajímáš. Je mi jedno, odkud pocházíš. Je mi jedno, jestli tenhle tvůj odvážný akt měl nějaký smysl. Jediné, co mě zajímá je to, jak budeš trpět. Zabila jsi mé muže a ohrozila životy mnoha dalších. A za to ti slibuji, že budeš trpět." Řekla pirátka naprosto bez emoce. Kývla na Simonsse a ten kriminálnici zlomil ruku. Hnědovlasá dívka s ohněm v očích obdivovala ten pohled na ženu. Žena se svíjela v bolestem, ječela španělsky nadávky.

,,Shnij v pekle! Ty i tvůj prašivej bratr! Je mi líto! Je mi líto, že jsem nebyla u toho, jak mu Davy Jones vrazil do hrudi ten meč. Je mi líto, že jsem tě neviděla trpět. Kéž bych mohla vidět tvůj pohled, až Salazar probodne srdce toho zrádce! Toho piráta, tvého bratra!" ječela v bolestech žena. Najednou něco vyhrabala z kapsy.

,,Jed. Ne! Zastav ji!" ječela. Ale bylo už pozdě. Žena se už svíjela na zemi a z plných úst jí tekla bílá tekutina. Ana k ní běžela, třásla s ní, ječela na ní, ale žena se na ní jenom smála.

,,Už ho nezastavíš. On to získá. A pak si přijde pro tvého bratra! Chechtala se černovláska. Smích se jí z tváře pomalu vytrácel. Anabelle jí položila na zem, byla mrtvá.

<flashback>

Přes déšť v očích nebylo vidět nic. Smrad rozkládajících se těl jak námořníků, pirátů a nemrtvých byl tak úděsný. A tu mezi všemi těmi těli, mezi všemi těmi muži se vyjímala dívka. Byla to pirátka s dlouhými hnědými vlasy a svítivýma zelenýma očima. Její mokré vlasy se jí lepily na obličej, tak dívka skoro nemohla vidět. Vypadalo to, jako když lehce tančí mezi všemi těmi piráty. Byla jako baletka, krásná, štíhlá..až na to, že se oháněla mečem a zabíjela své nepřátele. Byla perfektní.

,,Truhla! Támhle je!" křičela radostí hnědovlasá dívka. Dívka byla velice mladá. Mohlo jí být tak 16 let. Rychle popadla visící lano a zhoupla se na druhou stranu k truhle. Už jí držela v rukách.

,,Á slečna Turnerová. Jaké to potěšení, že nás její Veličenstvo poctilo svou návštěvou." Smála se příšera.

,,Užij si to potěšení, Jonesi. Je to to poslední, co poznáš." Usmála se na chobotnici pirátka a ohnala se mečem. Uřízla mu jedno s těch větších chapadel a Davy Jones řval bolestí.

,,Ty pirátská šmejdko!" a vytasil meč. Pirátka bojovala. Bojovala statečně. Byla tak blízko Jonese, že do něj zapíchla svůj ostrý a krví-špinavý meč.

Chobotnice se jednom smála. ,,Ha, ha.. to je všechno? Tvůj otec by na tebe nebyl pyšný. Asi za nic nestojíš. Stejně jako on, tvůj bratr a tvoje špinavá matka." A udeřil pirátku a ta spadla na schody a omdlela. Už k ní vztahoval meč a chtěl jí probodnout srdce, ale někdo ho srazil na zem. Mladý pirát byl plný hněvu a bušil do něj pěstmi.

,,Nech jí na pokoji." Ječel Will Turner. Jones se na něj jenom usmál a klepetem, které měl místo nohy, zkopnul hnědovlasého mladíka k zemi. Mezitím se Ana probudila.

,,Wille!" zašeptala a usmála se na bratra. Ten jí úsměv oplatil.

,,Aaah, rodina se shledala.! Jak moc každému záleží na tom druhém. Přitom je tak jednoduché, tohle pouto roztrhnout." A zamířil meč na Willa. Pirátka zpanikařila. Začala sípat do dechu. Špička Jonesova meče byla jen necelých 10 cm od Willova srdce.

,,Odstoupíš od nich, ty neřáde?!"

,,Jack." Zašeptala hnědovláska a usmála se na bratra. Jack v jedné ruce držel Jonesovo srdce a v druhé kudlu.

,,Jediný kdo roztrhne nějaké pouto budu já. A bude to mezi tebou a tím tvým ohyzdným kloboukem.!" Zasmál se Jack.

,,Vážně?" zařehtala se chobotnice. ,,Tak to abych tě předehnal." Otočil se a vrazil Willovi meč do srdce. Anabelle zdřevěnila. Slzy jí tekly po tvářích, zatím co křičela bratrovo jméno.


War of hearts(Piráti z Karibiku Fanfikce) CZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin