6. fejezet: Le buktáll ribanc!!

26 2 0
                                    


Borzalmas hibát követtem el. Lebuktam. Végem. Ennél nagyobb galibát nem is csinálhattam volna magamnak. Emma meglátott egyszer, mikor épp hallgatóztam, én pedig azt hittem, hogy bevette, hogy csak azt néztem, milyen szép rend van Emily szobájában. Okosabb, mint hittem. Belopódzott a szobámba, és elolvasta a naplómat. Miért kell nekem egyeltalán naplót írni???! Mikor tegnap este írtam volna bele a fejleményeket, azt látom, hogy Emma kézírásával bele van írva, hogy:
- Le buktáll ribanc!! Készüjj h az egéssz világ meg tuggya h mijen hazudos ribanc vagy!! Nemtom h mi féle lény vagy te de ki deritem és el terlyesztem!! Az bisztos h nm vagy ember és nm soká eszt mindenki meg tuggya!! – Puszi Emma
Ha vicces hangulatomban lennék, akkor megjegyezném, hogy ebben mégiscsak az zavar a legjobban, hogy ilyen helyesírással szentségtelenítette meg a naplómat. Azon is csodálkozom, hogy a nevét le tudja írni. Azon viszont nem, hogy a „ribanc" szó nem esik nehezére. Lényeg, ami lényeg, NYILVÁN nem vagyok vicces kedvemben, tehát inkább megyek, és beleverem a fejem a falba.

 Lényeg, ami lényeg, NYILVÁN nem vagyok vicces kedvemben, tehát inkább megyek, és beleverem a fejem a falba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ez volna az élet?Where stories live. Discover now