Je mi to líto

53 8 1
                                    

Shade se pomalu probouzí. Neotevírá ani jedno oko, ale cítí se zvláštně. Slyší kolem sebe hlasy.. známé hlasy. Sting, Chen..Claus.. "Musí tu být i ten.. jak že se jmenuje..Sting?"   V tu chvíli Shade otevřel oči, myslel že má infarkt. Právě nyní se koukal do očí svému bratrovy. "Musí to vidět Clausi..Nikdo se mě nebude pokoušet podvést" Shade  sebou trhnul.  V hlavě mu to začalo šrotovat, Chen musel najít posla..a tím pádem to znamená.. Ne..to ne   Napadlo ho, Shade moc dobře věděl co se děje těm kdo Chena srazili Shade u toho několikrát byl.   Zavřel oči a zaposlouchal se do zvuků žaláře, ozývala se dost podivných zvuků, mohl si jenom domyslet kdo za tím mohl být. Bohužel se mu brzo dostalo odpovědi. Upřel svůj pohled na hůl živlů. Zářila nějak moc, "Nechte Stinga jít!" Zamračí se na  Chena, ano dlouho si hrál že mu na nikom nezáleží, ale to nikdy nebyla pravda. Sting byl a je   vždy bratříček kterého už vždy bude chránit.  Byl hloupý že se nechal omámit Chenem. Nyní to však napraví..

"Proč bych měl?..Zaplatí za to že jsi byl tak hloupý.."  Claus dokopl Stinga před Chena. "Rozlouč se!"  Stinga zabalilo jasné světlo a žlutá záře přecházela do hole. "Ne!" Začal Shade trhat okovy nelíbilo se mu co Chen dělá.  Sting po chvíli omdlel, tohle tak nerad viděl, sevřel ruku v pěst.  "Odtáhněte ho!" slyšel jak mluví Chen, pak cítil  krystal hole na své tváři. "Nějaká poslední slova?" Slyšel ten posměšný hlas, a pak se něco stalo. Pohltil ho hněv nenávist, "Můj čas ještě nepřišel"  Sám ho jeho hlas překvapil, byl podivně zbarvený vrčivý a hlasitý. "Cože?" Zamračil se. Shade otevřel oči které měl zabarvené do fialové které přecházela do černé. "Můj...čas..ještě NEPŘIŠEL!"  Okovy které ho drželi se rozpadli a Shade vyrazil.  Přirazil Chena ke zdi a začal boj.  Ovšem dva na jednoho, jestli se ptáte zda to bylo nefér. Bylo to je samozřejmé.  Ale  to bylo poslední o co se Shade nyní zajímal. Jeho mysl pohltila temnota.  Přesto ale prohrával, Chen měl hůl ve které už bylo několik živlů a k tomu Claus který ovládal temnou magii, Shade to nemohl vyhrát, ne sám. Naštěstí byl osud na jeho straně. Při boji rozbořili několik pokojů ve kterém spali ostatní kteří stále svůj živel měli. "Nevyhraješ!" Zavrčí Shade. Chen se však pouze rozesmál. "Myslíš? Clausi!" Křikl Chen . Jeho sluha přikývl a začal mumlat kouzlo. Země se brzo začala třást.  Začali se objevovat  podivná monstra, která začala útočit na majitelé živlů.  Boj se prudlužoval všichni museli bojovat s monstry temnot  a díky tomu nemohli dostatečnou pozornost věnovat Chenovi který postupně ukradl všem schopnosti.. Až na jednoho. Shadea,

Počet už se rázem snížil. Proti Chenovi stál jenom SHade. "Na co ti je jeden živel? Když já mám všechny! Led!" Shade se stěží vyhnul proudu ledu. "Clausi? Otevři portál!" Claus začal odříkávat a Shade se zděsil, Claus uměl otevřít pouze jeden portál, a to jednosměrný..Do zapovězené říše.   Shade se jen z hrůzou díval jak před ním je nyní otevřený portál.  "Už nebudu riskovat!" Slyšel Chena který se náhle před ním objevil a začal bojovat se vší vervou. Shade až nechtěně začal pomalu couvat k otevřenému portálu,  mezitím si nevšiml že i Claus má problémy s někým jiným. "Je tvůj konec!" Slyšel Chena který do něj napálil proudem ledu. Shade skutečně  sklouzl do portálu. Sotva už se držel na okraji když viděl jak přes okraj padá Claus který se zachytl Shadeových nohou. A když viděl kdo Clause schodil musel se divit Sting! Už měl ale jiné problémy, "Sbohem!"  Chen  se ho chystal strknout pomocí hole, té se však Shade chytl. "Stáhnu tě sebou!" Zavrčí a se vší silou trhl holí. Skutečně hůl mu zůstala v ruce a Chena strhl..Začal padat, na poslední chvíli však konec hole chytla něčí ruka "Stíngu!" vykulil oči. "Nepustím tě!" křikl jeho bratr, ale Shade byl moc těžký. Ačkoliv se Clause  nyní i Chena snažil zchodit nešlo to. "..musíš mě pustit" nadechl se "Ne..takhle nemluv" zaúpěl Sting který se ho snažil vytáhnout. Shade zavrtěl hlavou "Bud můj život.. nebo se ti dva vrátí.." Zadrhl se mu hlas. "Postarej se o to aby ta hůl byla zničena.. a  prosím..odpust mi to" Přesně na konci těchto slov  se pustil hole a padal do portálu s myšlenkou že udělal aspon jednu dobrou věc.

 

Turnaj živlů [DOKONČENO]Where stories live. Discover now