Bratře?!

88 7 0
                                    

Shade byl na lodi. Konkrétně na přídi, opíral se o zábradlí a koukal do vody.  Sledoval jak se voda čeří, tak náhle ho napadali myšlenky co Chen plánuje.  A  dlouze přemýšlí nad sebou zda nakonec není blázen on než Chen.  Přece odešel s tím že už nechce mít nic společného s ním ani s Clausem. Tak proč u všech svatých se doprovolně vrací na ostrov.
Odtáhnul se od  zábradlí a pomalu se rozešel obhlídnout loď.  Kouknout se kolik jich chce moc a vládnout, k jeho zděšení tu bylo až moc "mistrů živlů". Netřeba představovat mistra země který trpěl očividně mořskou nemoci.. to se dalo čekat že? Náhle Shade málem upadl.  Přivřel oči a sotva zaznamenal bílou šmouhu než zmizla to není dobré mistr rychlosti.  Kluk či holka? Ačkoliv by to zaznamenal rád bohužel..
Náhle se zastavil, strnulý v pohybu a překvapen  poslouchal hlas který neslyšel tak dlouho. "Můj bratr nás opustil kvůli nějakému bláznovy!"
Sting!  Ta stvůřička ještě žije. To potěší i po tom všem. Pomalu se přikradl blíže a skutečně. Sting tu byl.  Jak rád by se mu omluvil za všechno co udělal.  Na druhou stranu se bojí o svého mladšího brášku. Chena zná moc dobře. Jeden z důvodu proč se vrací je že jde zajistit co má Chen a Claus za rubem.  Proto musí být i opatrný. Claus tu obchází a pokuď uvidí jak se Shade baví se Stingem, mohli by mít oba velký problém a o to Shade nestojí.  Chvílí ho tam však pozoruje.  Sting se baví s nějakou dívkou.  Dívka měla bílé oblečení, to ho donutilo  se zamyslet. Byla ona tou nejmenovanou  šmohou? Na to se jí bude muset zeptat! Prozatím  však odešel zpět na příď. Mezitím v podpalubí se odehrával zajímavý rozhovor. "Mistře Chene  zatím jde vše podle plánu.. jen Shade se vrátil" mluvil Claus do telefonu.  Z druhé strany bylo chvílí ticho než se ozval smích. "Zajímavé, děláš si moc starostí Clausi. Všechno to vyjde.."

///Prosím vás o slitování byli přijímačky a já neměla čas
Příspěvky budou častěji ^^

Turnaj živlů [DOKONČENO]Where stories live. Discover now