Iluze je pohltí

68 7 0
                                    

Již byli  na ostrově dokonce již v podivné místnosti.   Seděli do  kolečka okolo  podivného znaku. Shade ten znak znal. Naproti němu byl Sting který se na něj mračil. Shade si povzdechl . Do místnosti vešel Claus. "Vzdejte hold mistru Chenovi!"  Křikl
A dveře se zavřeli.. "Vítejte na starém známém turnaji živlů! Odteď může každý z vás zemřít! Tak mi prosím věnujte svoji pozornost!"   Začal obcházet okolo bojovníků.  Sálem se rozezněl jeho smích.  "Ještě nikdy dřív se nesešlo tolik živelných bojovníků pod jednou střechou! Vidím mistra blesku. Ohně .. země.. Ooo a dokonce se vrátil i můj bývalí žák mistr stínu!"  Shade ho obdařil pohledem zda tohle opravdu musel sdělovat.  Chen luskl prsty a objevila se tabule kdo s kým bude bojovat. Fajn zatím se Stingem nebojuju to je dobře prolétlo mu hlavou.  "Pohleďte!" Ukázal  na Clause který vytáhl menší nefritový meč.  "Zde známe život! Máte ho jdete dál! Dovolíte soupeři ho získat prohrajete! Pravidla jsou jednoduchá!  Každý souboj bude jiný! Žádné dva nebudou stejné! Vaše schopnosti vás udrží v turnaji! Jinak o ně přijdete!"   Mistr kovu se ozval ,asi nebyl z nejchytřejších. "Hmm.. a co dneska vyhraju já?"  Chen se na něj otočil. "Vyhraješ a zůstáváš na ostrově! Vyhraješ všechno a získáš bohatství o kterém se ti ani nesnilo!"   Chen svoji chůzi zastaví u Shadeho. "vy všichni jste sem přišli získat slávu a stát se  nejmocnějším bojovníkem na celém světě!"  Sálem se rozlehlo souhlasné bučení. Shade jen zavrtí hlavou. "a co se stane když prohrají?"  Na Shadeův vkus Chen zaraegoval až moc rychle. "prohrát? Kdo by tady chtěl prohrát?!" Zasmál  se. Sálem se ozval smích. Co je tohle za lidi?  "Teď si to užívejte na mém ostrově! Je to velmi zábavné místo! A já všechno platím!!"  Opět se zasmál a odešel. Podivný poskoci  odvedli bojovníky do pokojů.  Shade se rozhlédl, tenhle pokoj  zná. Bydlel tu. Vezme si  starou fotografii, Chen Claus a Shade.  Tehdy  si myslel že je šťastný. A co to vlastně bylo? Byla to iluze,  nebyla to pravda  poznal  co Chen plánuje a tak odešel. A nyní je zpět.   Domluven s jediným cílem, dopadnout Chena a Clause.  Jeho dveře se otevřeli, a Shade upřel pohled  na příchozího. Chen  náhle měl pocit že mu to jméno uvízlo v hlavě.  Chen pomalu došel k Shadeovi  to co  se tam událo nikdo jiný neslyšel, ale ta událost znamenala ze ostatní bojovníci budou mít veliký problém. Po tom všem šel Shade spát, už se potřeboval prospat.
Následující ráno šel  do jídelny od ostatnich si jako  vždy držel odstup , ale světě div se vedle Shadea se objevil mistr ohně. "Ahoj" usmál se "já jsem Pyro"   představil se kluk, Shade na něj pohlédl "Shade"  představil se a vzal si v jídelně jídlo a usedl ke stolu. Než Pyro něco řekl rozezněl se rozhlas. "Zdravim vás bojovníci na mém ostrově je ukryt dostatek mečů pro vás pro všechny až na jednoho!  Ten z vás kdo meč nedonese prohrává! Turnaj začíná teď!"

Turnaj živlů [DOKONČENO]Where stories live. Discover now