Bouře zmatku

40 6 0
                                    

Musím vymyslet, jak se s ním udobřit. Už jen z malé chyby pramení, v našich srdcích trápení.  A  to co jsem udělal já, nebyla jen malá chyba... Můžu za všechno..Marné sliby co  jen si počít mám,

Věděl  že Sting něco tuší. Na to znal svého brášku až moc dobře. Přesto  moc rád by mu řekl co se tu děje a proč se to děje.  Přesto však mladšího brášku drží stranou od toho pravého důvodu proč se to tu děje. Ze zamyšlení ho dostal až hlas Clause.. "Děje se něco? Shade?"  Shade na něj upřel pohled.  "Nikoliv Clausi.. proč by se mělo něco dít? Vše jde podle plánu nebo ne snad?" Hlas Shadea zněl náhle tiše a ledově.  Nastalo ticho, jak Claus tak Shade na sebe upírali pohledy, a když už to vypadalo že se nic nestane Claus přirazil Shadea ke zdi. "Vím že něco máš za lubem, já jsem jeho pravá ruka.."  naklonil se , aby mohl zašeptat. "Jakmile uvidím náznak toho že na nás něco hraješ zničím tě."  Ačkoliv se tvářil  necitelně v duchu   ho tohle docela vyděsilo. Nakonec se pouze usmál a dal mu ruce na ramen. "Clausi, kamaráde odešel jsem s tím že jsem tvrdil že je Chen šílenec.. Proč by jsem se sem vracel kdybych si stále myslel to samé?" Claus ho pustil, "Nezapomínej , sleduju tě" s těmito slovy zmizel v oblaku kouře. Shade si až potom  pořádně oddychnul,  stál chvíli na chodbě než rychlím krokem odešel do svého pokoje.

 Pohlédl do okna, byla temná noc. Je čas  napadlo ho, a zapískal za chvíli do okna přiletěla vrána. Shade se mezitím pustil do psaní dopisu.

Přátelé, naše nejhorší obavy se vyplnili, Chen dokázal vytvořit hůl která dokáže brát živly. Turnaj uspořádal jenom proto, aby nám naše schopnosti vzal. Podařilo se mi zjistit že hůl   má na vrchu křišťál který dokáže pohlcovat živly. Hůl má někde u sebe, bohužel mě k ní prozatím nepustil.. Pouze mi ji ukázal a řekl o plánu.  Musím hůl zničit dřív než pohltí všechny elementy,  Chen mi  nejspíše věří ale Claus mi nevěří..musím si dávat pozor. V sázce je toho moc, nejen můj život ale život ostatních a hlavně život mého bratra..Potřebuju vás tu, musíte mi pomoc přemluvit bojovníky aby utekli z tohohle místa dřív než bude pozdě.  

Přidělal zprávu vráně na nohu. "Co nejrychleji prosím,   čas běží"  vrána přikývla a odletěla.  Potom co jsem utekl z tohohle místa, mě našli 3 ninjové.. měli dávno spadeno na Chena.. a když se objevil turnaj dostal jsem šanci  dokázat že jsem se změnil.. Nemůžu zklamat.

Poněkud deprimovaně si lehl do postele, trvalo mu dlouho než  usnul. A když se mu podařilo usnout měl jednu noční můru za druhou,  trhal sebou byl zpocený "Já se polepšil!"   Probudil se s výkřikem, byl příliš rozespalý na to, aby mu došlo co vidí, dvě postavy zahalené ve stínu nepoznal je. "Sladké sny"  Ozvalo se, pocítil tupou bolest  na své hlavě a opět upadl do říše snů tentokrát však bezesných.  Ještě než upadl do bezvědomí ho napadla  jedna myšlenka

                                                                                 C o..se..to stalo?

 

Turnaj živlů [DOKONČENO]Where stories live. Discover now