●21●

91 9 7
                                    

Haberler ilk Shawn Haily ve Shawn'ın (menejeri olup olmadığına emin değilim ) 3ünün birlikte yemek yemesiyke başladı.  Hemen ardından twetter da Shawn ve Hailey'in aynı saat ve aynı dakikada 'craY' tweetini atması olay oldu. Herkesin aklına sevgili olabilecekleri düştü. craY kelimesinin hiçbir anlamı bulunmamaktadır. Mantık yürütecek olursak herkesin aklına  Cry  kelimesi gelmiştir. Ancak bu kelimeyle bir alakası yoktur. (Tahminimce) .
Ne Shawn ne Haily bu konu hakkında açıklama yapmadılar.
kendi düşüncelerime geçmek istiyorum.

SHAWN'I KIMSEYLE PAYLAŞMAM (sözüm size değil mendesarmyler😍.)
Shawn'ın mutlu olması benim için çok önemli ama ne bileyim Hailey...
Shawnla Haileyi yakıştıramıyorum. Hailey 20 yaşında olmasına rağmen 40 yaşında gibi görünüyor. Her şey güzellik değil tabi ama recep ivediğin de dediği gibi ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Aşırı makyaj yapıyor fotoğraflarında çıkardığım o.  Tamam fizigine bir lafım yok kız manken.  Belki de mendesarmy olduğum için böyle düşünüyorum bilmiyorum...

Ama ne bileyim Shawn komik biri ve ben onun yanına deve gibi ciddi bir kızı yakıştıramıyorum minnoş sevimli bir şey olacak.

Artık beklemekten başka şansımız yok umarım  Camila olayı gibi olur ve yakın arkadaş çıkarlar.  😕

(Tag olayını da kısaca açıklayayım Türk Mendesarmyler olarak Shawn'ın bizi fark etmesi için tag başlattık. craY yazısının altına tagı ( #turkishnoticeusShawn) yazıyoruz lütfen siz de destek olun)

iyi geceler saat 23.46 yarın 6 buçuk da kalıcam 😘😘😘

MendesArmy EtkinlikWhere stories live. Discover now