x20x

822 95 44
                                    

Od toho momentu som mal hlavu plnú otázok. S kým to volal? Prečo ma vyhodil? Je toto medzi nami koniec? Nie som si vôbec istý, či na ne chcem nájsť odpoveď. Už teraz sa mu budem pravdepodobne vyhýbať, no keby som zistil, že niekoho mal a mňa chcel len využiť, neodpustil by som mu to a do očí by som sa mu už nepozrel. Aj keď neviem, či by takej veci bol schopný, za ten krátky čas som o ňom veľa nezistil. Prišiel mi ako milý človek, ktorý mi zamotal hlavu na počkanie, no nie vypočítavá svina, čo ma chcela jedine využiť. Lenže evidentne nič nie je tak, ako sa zdá.

.

Z kaviarne som si vzal na jeden deň dovolenku pre prípad, že by sa tam chcel zastaviť. No tiež preto, lebo som si potreboval utriediť myšlienky, čo sa v dave ľudí nedalo. Na to bol naj lepší les. Ale musím uznať, dlho som v ňom kvôli zákazu mojej mami nebol, takže sa aj celkom teším. Tento mestský, betónový život ma už unavuje a les je moje jediné odreagovanie. Všetky tie zvuky a vône prírody mi poskytujú to, čo presne potrebujem, perfektný relax.

Sadnem si na starý peň, uvoľním sa a zavriem oči. Tak si predstavujem dokonalo strávené popoludnie. No s predstavou, že sa to matka dozvie a bude nahnevaná, sa príliš uvoľniť nedá. Nemám strach z toho, že by mi niečo urobila, ale skôr z toho, že by som ju sklamal. A to je pre mňa to najhoršie.

Prebehlo len pár minút, čo som oddychoval na starom, machom zarastenom pni a už sa mi rozzvonil mobil. Volal mi práve ten, s ktorým som chcel mať teraz čo najmenej spoločné. Hovor som bez váhania zrušil a mobil strčil späť do vrecka. No o chvíľu mi pípla správa, čo ma trochu zdesilo. Naozaj som to nechcel riešiť, bolelo ma pomyslenie na to, že ma chcel len zneužiť.

Od Taehyung: Viem, že ma teraz pravdepodobne nenávidíš, ale toto ti napísať musím. Mám ťa rád, nazaj, no akýkoľvek vzťah medzi nami by nefungoval. Viem, mal som sa k tebe chovať inak, ale nemohol som si pomôcť. Niečo ma k tebe tiahlo. Ale ak mám byť úprimný, nechcem, aby  moja kariéra nejako utrpela. Pokiaľ mám priateľku, všetci sú spokojný a moja popularita len rastie. No ak by som mal priateľa, bolo by to presne opačne...
Dúfam, že si ma pochopil správne.
Ozvi sa čo najskôr.

____________________

Annyeong *-*

Venované ReiRenK

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 15, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Just until today//taekookWhere stories live. Discover now