Bölüm 1

257 70 55
                                    

Abim yediden 77'ye bütün kızların ve bayanların hayalini yaşıyor.
Nemi?
Yiyip yiyip kilo almıyor..
Haksızlık!
Ben anneme: Anne abim neden bu kadar yiyor ve kilo almıyor?
Annem: kızım gen bozukluğu. Hiç güzel bir şey değil.
Ben: Anne o gen bozukluğu keşke bende olsaydı.
Annem: Off saçma sapan şeyleri düşüneceğine okuluna odaklan.
Neyse... hayatım gayet normal ve monoton geçerdi de neyseki abim var da biraz heyecan katıyor hayatıma. Abim çok yakışıklı boylu geniş omuzlu ince belli karizmatik bir adamdır. Mahallede herkes ona bayılır,yaşlısı genci evlisi Bekarı herkes hayran. Dışı onları içi ise beni yakar. Çünkü çok garip biri. Ben odamda osursam yan tarafta odası duvara vurup: "duydum" diye bağırıyor yani bu kadar garip ve değişik bir insandır benim abim.
Asenaaaaaaaaa!
Anne tamam kalktım ya.
İsmim asena 17 yaşındayım. 18 ime sayılı günler kaldı ve ben ailemden gerçekten muhteşem bir hediye bekliyorum. Listeyi verdim sonlara umarım aralarından bir şey seçerler, Bir Salih'in araba olabilir dünya turu olabilir varda var. Abim çok özel bir hediye vereceğininden bahsediyor umarım gerçekten benim için özel bir şey olur. Liseye gidiyorum sevgilim yok olamazda tabiiki çünkü demiş miydim size Ağabeyim çok değişik biri diye? Abime söz verdim üniversiteyi bitirmeden sevgilim olmayacağına. Ve bu sözü verirken ben tam dokuz yaşındaydım. Evet doğru okudunuz dokuz yaşındaydım . O zamanları erkekler ne güne var ne işe yararlar hiçbir bilgim yoktu.İnanması zor ama gerçekten bugüne kadar sözümü tuttum.
Benim boyum 170 53 kiloyum ve çok uzun kırmızı saçlarım var, daha doğrusu kırmızıya boyadım. Abim karşı çıksa da. Boş vakitlerimde spor yapmasını arkadaşlar ile takılmayı ve alışveriş yapmayı severim. Ha Unutmadan bunu da söyleyeyim ateşli silahlara bayılırım, sağ olsun abim Beni arada bir ava götürür.
Şimdi hazırlanıp okula gitmem lazım. Lavaboya girdikten sonra Üzerimi giyinip odamdaki aynanın karşısında saçlarımı düzelttikten sonra içeri annem geldi: Bir bakayım dedim uyandın mı diye.
Sanada günaydın anneciğim dedim ama annem zaten odadan çıktı. Küçük Çekirdek bir aileyiz. Babam emekli polis, annem ev hanımı , abim gizli istihbarattan ve ben. Abimle yaş farkımızı size söyledim mi? Abim tam 35 yaşında. Abimden sonra uzun zaman çocukları olmamış sonrada ben olmuşum.
Mutfağa gittim annem kahvaltılık bir şeyler hazırlamış. Ayaküstü bir şeyler atıştırmaya başladım ki zil çaldı.
Tamam Asya'dır . Ben lokmamı bitireyim çıkacağım zaten. Zaten kimse kapıyada bakmıyordu. Montumu alıp aşağı indim.

etrafımdaki CanavarlarWhere stories live. Discover now