Bölüm 14 "Asena"

110 29 10
                                    

Ertesi gün Kahvaltıdan sonra abim ile birlikte erkenden yola çıktık,abime ait Tekirdağ'da büyük bir tarlası var,vardığımızda abimin bazı şeyleri değiştirdiğini görmüş oldum.Hedef levhaları tahta yerine demir olmustu,demek ki artık abim beni daha da profesyonel görmeye başladı.

Evet yavrum şimdi bakalım ne kadar iyi öğretmişim sana, şimdiki hedefin hareketli olacak biraz.

Şu parkurları senin için hazırladım.

Abi İyi güzel de baştan yeni silahımla ateş edebilir miyim?

Ne o silahın büyüklüğünden mi tırstın?

Asla! Ne yapmam lazım anlat yapayım.

Bu gördüğün parkuru kaç saniyede bitireceksin yani anlayacağın Zamana Karşı yarışıyorsun,ve kurşunlarını fazla harcama, fazla yok dedi ve gülümsedi.

Parkuru çok kolay bitirebilirdim ama bu silahtan bayağı bi tırstım galiba, geri tepme  olayı beni bayağı düşündürüyor du.

abim başla dedi ve ben de konuşmaya başladım. Ilk kez tetiğe bastığımda geri tepme olmayınca nekadar manyak bir silah bu dedim,hedeflere odaklandım bam bam bam resmen adrenalin patlaması yaşıyorum. Parkur bittiğinde heyecanla abime baktım. O da sadece yüzünü ekşiterek eh idare eder dedi ve gülümsedi.Bayağı atış yaptıktan sonra yorgun bir şekilde eve döndük.

Eve gelince beni çok heyecanlı ve haraletli bir şekilde babama anlattım nasıl geçtiğini.Sonra Evdekilerine de haber verip evden çıktım Gülçin lere doğru.

Gülçinlerin kapısının önünde ilk durdum telefonumu çıkarıp aradım. Gülçin telefonunu açmayınca Zile bastım. Uzun süre bekledikten sonra kimsenin olmadığını anladım ve eve geri dönüyordumki yolda Esra ile karşılaştım.

Asena nereye gidiyorsun diye sordu.

Gülçine baktım ama kimse kapıyı açmadı! Sen ne yapıyorsun?

Ben de Gülçine bakacaktım evde yok salar demek ki birlikte bir yere gittiler ailecek.

Yani.

Gel biraz dolaşalım yada ne yapsak canım çok sıkılıyor.

Öyleyse diğer kızlara haber verelim AVM'ye gidelim.

Tamam iyi fikir.

Daha sonra Gülçine tekrar uğrarım diye düşündüm ama bugün çok yorulmuştum büyük ihtimalle gitmem.

Kızlar ile birlikte toplanıp forum İstanbul'a gittik biraz alışveriş yaptıktan sonra yemek yemeye oturduk,kızlar ile bayağı keyifli bir vakit geçiriyorduk ama Gülşah'ın keyifsiz hali gözümden kaçmıştı kızların yanında bir şey sormadım ama onu kesinlikle daha sonra arayacaktım ne olduğunu soracaktım.

Daha sonra eve geldiğimde bizimkiler ile oturup çay keyfi yapıyorduk.Babam bize hayatında yaşadığı bazı hikayeleri anlatıyordu,İlk polis olduğunda sonra ilk görevini derken saat bi bayağı geç olmuştu ve yatmaya gittik. Yatakta düşünmeye başladım Berki ve diğer iki çocuğu neden kaçtılar diye.Aklımın almadığı bazı şeyler vardı o da gizli tutulabilirken neden kaçtilar.Berkin Ailesi zaten hiçbir şeyine karışmıyoruduki orada da rahat bir şekilde görüşebilir lerdi.Gülçin'in bize olan tavrını da anlamıyorum,okuldaki herkesin denize bu kadar ilgi göstermesinide. Hazır Gülşah Aklıma gelmişken onu bir arayayım.

Alo Gülşah?

efendim!

ne yapıyorsun?

Hiç ne yapayım yatacaktım sen?

Aynen bende.Baksana ne diyecektim, sen bu aralar pek durgunsun hayırdır?

Yo hayır.Sana öyle gelmiştir.

Dalga mı geçiyorsun benimle Gülşah her halinden belli hayırdır yoksa bir sorun mu var?

Yok canım bu aralar sadece ne hikmetse yorgunum!

Hmm bak Gülşah bi sorun varsa biliyorsun benim ile paylaşabilirsin?

Biliyorum canım.

Sonra çok üsteleme rağmen bir şey anlatmayInca Gülşah,konu oradan buradan derken bayağı konuştuk ve sonra telefonu kapatınca uyudum.

etrafımdaki CanavarlarWhere stories live. Discover now