Bölüm 9 "Berk"

119 35 4
                                    

Hafta sonunun bir an önce bitmesini sabırsızlıkla bekledim,çünkü hemen okula gidip denizi görmek istiyordum.Okulda fazla arkadaşım yok sınıfımdaki erkekler beni aralarına almazlar. Aslında kimseyle paylaşmadığım bir şey vardı,herkes şüpheleniyordu lakin ben kimseye itiraf edemiyordum. Benim gay olduğumu bir tek 2 tane kız arkadaşım biliyordu ve onlar dışında kimse bilmiyor. Deniz bizim sınıfa gelince ben de görür görmez çok hoşlandım, şu ana kadar Deniz ile tanışma fırsatı bulamadım.Hafta sonu  çok uzun geçti.Bir an önce bitse de ben de tanışabilsem diye. Gerçi eminim onun gay olmadığından ama yine de görmek istiyorum.

Pazartesi sabahı çok erken kalktım heyecandan bir türlü uyuyamamıştım.Hazırlanıp sonra evden çıktım.Okula varınca diğer arkadaşlarım oradaydı.Onlar benim gay olduğumu biliyorlar zaten hoşta karşılıyorlar bu durumu.Onlar ile kısa sohbet ettikten sonra okulun zili çaldı ve bizde sınıflara girdik.Yerime oturduğumda sınıf arkadaşım Fatma gelmediğini fark ettim.Onun dışında Denizde gelmemişti. Ben tam üzülüyordum Kapı açıldı ve deniz içeri girdi.Hocamızdan özür diledikten sonra geç kaldığı için doğrudan gelip yanıma oturdu.Benim O an kalbim yerinden çıkacaktı herkes dönüp bize baktı.Ben arka sırada oturuyorum deniz Yanıma otururken bana gülümsedi.

Günaydın ben Deniz seninle bugüne kdar tanışmadık.

Bende heyecandan zor konuşuyordum. Benim adım Berk dedim

Bana elini uzattı ben elini tutunca elimi sıktı.Ben de bir şey demedim.Hoca derse başladı ben ise derse hiç odaklanamıyordum. Bir süre geçti sonra Deniz bana küçük bir kağıt uzattı.

etrafımdaki CanavarlarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin