Κεφάλαιο 33

47.2K 1.7K 215
                                    

Συνεχίζουμε να φιλιόμαστε παθιασμένα χωρίς να μας νοιάζει τίποτε άλλο. Αυτές οι δύο μέρες αποχής έκαναν τα φιλιά μας πιο πεινασμένα και πιο απαιτητικά. Κρατιόμαστε από το φιλί σαν να εξαρτάται από αυτό η ίδια μας η ζωή. Δεν ξέρω αν πέρασαν λίγα μόνο λεπτά ή ακόμα και ώρες διότι το μυαλό μου έχει πάψει προ πολλού να λειτουργεί και τότε ο Άρης με σηκώνει και τυλίγει τα πόδια μου γύρω από τη μέση του. Ανοίγει την πόρτα της πολυκατοικίας του δίχως να πάρει ούτε για μια στιγμή τα χείλη του από τα δικά μου και ανεβαίνει τα σκαλιά. Φτάνουμε στο διαμέρισμά του και μπαίνουμε μέσα. Χωρίς να με αφήσει κάτω, τα χείλη του απομακρύνονται για πρώτη φορά από τα δικά μου από την ώρα που με σήκωσε και μου βγάζει την μπλούζα. Δε χάνει καθόλου χρόνο και αμέσως αρχίζει να με φιλάει λαίμαργα στο λαιμό και στην καμπύλη του στήθους μου. Νιώθω το σώμα μου να ηλεκτρίζεται σαν να το διαπερνάνε χιλιάδες βολτ.

Ξάφνου νιώθω να πέφτουμε και καταλαβαίνω πως με ξάπλωσε στο κρεβάτι του. Δεν πήρα χαμπάρι τη διαδρομή ως το υπνοδωμάτιό του. Ο νους μου έχει θολώσει. Εκείνος είναι από πάνω μου και χαράσσει υγρά μονοπάτια με το στόμα του σε όλο μου το κορμί. Μου βγάζει το παντελόνι και μένω μονάχα με τα εσώρουχά μου, υγρή και απίστευτα ερεθισμένη να σπαρταράω από κάτω του. Στη συνέχεια εξαφανίζεται και το σουτιέν μου και τότε τον νιώθω να παίρνει στο στόμα του τη ρόγα μου και να την πιπιλάει. Ο αντίχειράς του χαϊδεύει την άλλη μου ρόγα και εγώ πλέον ανασαίνω με δυσκολία. Εναλλάξ γεύεται και διεγείρει τις θηλές μου και τα χέρια του τρελαίνουν και ξεσηκώνουν το κορμί μου.

Το στόμα του κατηφορίζει ακόμη πιο κάτω και τον νιώθω να δαγκώνει ελαφρά το κέντρο της θηλυκότητάς μου πάνω από το βαμβακερό μου εσώρουχο. Τα δόντια του με γρατζουνάνε απαλά και ερεθιστικά και μια έξαψη απλώνεται σε όλο μου το σώμα. Μικρά βογκητά ξεφεύγουν άθελά μου από το στόμα μου και μια δυνατή ανάγκη να τον νιώσω πάνω στη γυμνή μου σάρκα γεννιέται μέσα μου. Αυτό το παιχνίδι πάνω από το εσώρουχό μου με βασανίζει και με ξεσηκώνει ταυτόχρονα.

Ο Άρης θαρρείς και καταλαβαίνει την ανάγκη μου να τον νιώσω πάνω μου χωρίς εμπόδια. Αφαιρεί με μία κίνηση το εσώρουχό μου και στη στιγμή με παίρνει στο στόμα του. Αχχχχχχχ!!! Η γλώσσα του γεύεται την ευαίσθητή μου περιοχή και τα δάχτυλά του διεγείρουν με κυκλικές κινήσεις την κλειτορίδα μου. Φλέγομαι ολόκληρη και νιώθω τα πρώτα κύματα ηδονής να με πλησιάζουν. Τα υγρά μου, ξεχειλίζουν από το μπουμπούκι μου και ακούω τον Άρη να λέει,

Σε βλέπω και ερεθίζομαιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα