Κεφάλαιο 18

38.4K 1.6K 76
  • Αφιερωμένο στον/ην Gambi1986
                                    

Πέρασαν τρεις υπέροχες εβδομάδες από εκείνη τη βραδιά που παίξαμε ταμπού στο σπίτι της Λίλης και του Χάρη. Σύνολο 25 μέρες από το πρώτο μας φιλί και ήταν οι πιο όμορφες μέρες της ζωής μου και συνάμα οι πιο δύσκολες.

Πήγαμε πολλές βόλτες με τη μηχανή του, χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, απλά απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Πήγαμε ραντεβού έξω για φαγητό σε κυριλέ εστιατόρια αλλά και σε σουβλατζίδικα. Πήγαμε σε μπαράκια για ποτό αλλά και σε κλαμπ για χορό. Πήγαμε σε καφετέριες και σε ρακάδικα με τους φίλους μας, αλλά και βόλτες σε πάρκα μόνοι μας, προχωρώντας εγώ μέσα στην αγκαλιά του. Πήγαμε πάλι για μπόουλινγκ αλλά και στο σινεμά να δούμε ταινίες κρατώντας στο σκοτάδι ο ένας το χέρι του άλλου. Μιλήσαμε για τα πράγματα που μας αρέσουν, για τις οικογένειές μας, για το παρελθόν μας αλλά και για τις φιλοδοξίες μας για το μέλλον. Γνωριστήκαμε καλύτερα και δεθήκαμε ακόμα πιο πολύ.

Έμαθα ότι και ο Άρης κατάγεται από τη Ρόδο όπως και εγώ. Αυτό δεν το ήξερα. Νόμιζα απλά πως ήταν από την Αθήνα. Γεννήθηκε και έζησε στη Λίνδο, το πιο όμορφο χωριό της Ρόδου, μέχρι τα δέκα του και ύστερα η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα όπου και εκεί ζούνε τώρα. Τα καλοκαίρια όμως τα περνάει κάθε χρόνο στο χωριό όπου επισκέπτονται οικογενειακώς τους παππούδες και ξαναβλέπει όλους τους παιδικούς του φίλους με τους οποίους άλλωστε είναι πολύ δεμένος όπως μου είπε.

Στη Λίνδο, τα τελευταία χρόνια δουλεύει για δύο μήνες ως μπάρμαν. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο όπου ο τουρισμός είναι στο ζενίθ του. Όχι τόσο για τα λεφτά. Κυρίως γιατί περνάει καλά. Βλέπετε η Λίνδος είναι ο νούμερο ένα τουριστικός προορισμός της Ελλάδας. Η ακρόπολη της Λίνδου είναι αρχαιότερη ακόμα και από τον Παρθενώνα και η θέα από κει πάνω είναι μαγική. Στο κάστρο ανεβαίνεις αν θες με τα γαϊδουράκια ή και με τα πόδια αν αψηφάς τη ζέστη. Έχει δύο μικρά κολπάκια με καθαρή άμμο και κρυστάλλινα νερά που σε καλούν να βουτήξεις μέσα να δροσιστείς. Είναι το πιο ζεστό και το πιο όμορφο μέρος του νησιού και με πλούσια ιστορία. Στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού, τα λεγόμενα σοκάκια, δεν κυκλοφορούν αμάξια και πας παντού με τα πόδια, έτσι είναι κατάλληλο για διακοπές ακόμα και για οικογένειες με μικρά παιδιά. Το χωριό είναι ένας μικρός παράδεισος που όμως μεγαλώνει πολλά διαβολάκια. Το ξέρω γιατί το έχω επισκεφτεί πολλές φορές.

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί έρχονται χιλιάδες τουρίστριες κάθε χρόνο, περισσότερο από πρόθυμες να γνωρίσουν τους Greek lovers. Αναζητάνε σχεδόν με μανία μια βραδιά με τον Έλληνα εραστή. Έτσι όλα τα αγόρια βρίσκουν εύκολα γυναικεία παρέα για το βράδυ τους και μάλιστα ένας κούκλος σαν τον Άρη φαντάζομαι θα έχει κάθε βράδυ και διαφορετική γυναικεία συντροφιά αν το θέλει. Τώρα καταλαβαίνω λίγο περισσότερο το χαρακτήρα του Άρη. Το πως έγινε κωλόπαιδο. Δε χρειάστηκε ποτέ να κυνηγήσει μια γυναίκα. Τον κυνηγάνε αυτές. Γιατί να περιμένει μήνες να του κάτσει μια ντόπια αν μπορεί να έχει μια τουρίστρια έτοιμη να του εκπληρώσει όλες του τις επιθυμίες από το πρώτο κιόλας βράδυ;

Σε βλέπω και ερεθίζομαιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα