Κεφάλαιο 4

44.8K 1.6K 57
                                    

Τιιι; Είπε κορμάρα; Με βρίσκει όμορφη; Ένα από τα πιο όμορφα και σέξι άτομα που υπάρχουν στον πλανήτη και που τον θέλουν όλα τα κορίτσια, πιστεύει πως έχω ωραίο σώμα; Αχ λιώνω! Αλλά γιατί να με κολακεύει εμένα αυτό; Μόνο να με πηδήξει θέλει. Αν θέλει βέβαια. Γιατί μπορεί και να μη θέλει. Ωχ και γιατί με νοιάζει εμένα αν με θέλει ή όχι; Αφού εγώ δεν τον θέλω.

"Άρη κάνε μου τη χάρη και άσε με ήσυχη. Έχω βαρεθεί τις βλακείες σου." Του πετάω στη μούρη.

"Να σε αφήσω ήσυχη; Ακόμα δεν άρχισα μαζί σου." Μου λέει με ένα έντονο βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις ή απειλές. Όπως το πάρει κανείς.

"Τι εννοείς Άρη;" Ρωτάω τρομαγμένα.

"Εννοώ ότι ίσως σε παρεξήγησα. Νομίζω πως το παίζεις καλό κορίτσι. Τα μάτια σου όμως μου λένε άλλα. Και αυτά τα άλλα θέλω να τα δω." Μου απαντάει και με πλησιάζει επικίνδυνα.

"Να χαρείς ότι αγαπάς ασχολήσου με κάποια άλλη. Τόσες τρέχουν από πίσω σου. Δεν έχω όρεξη να ακούω τις βλακείες σου." Του αντιγυρίζω τρέμοντας ελαφρά. Γιατί με επιρεάζει έτσι;

"Και γιατί πράγμα έχεις όρεξη Αννούλα; Μπορούμε να πάμε μέσα στο δωμάτιο και να κάνουμε το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Γι' αυτό έχεις όρεξη;"

Νομίζω πως η φάτσα στα κινούμενα σχέδια, εκείνη που πέφτει το σαγόνι μέχρι το πάτωμα και τα μάτια πετάγονται έξω, χαρακτηρίζει απόλυτα την έκφρασή μου αυτή τη στιγμή. Βάλτε και μια δόση κοκκινίσματος και έχετε την πλήρη εικόνα.

"Είσαι σαχλός." Του απαντάω με υπερπροσπάθεια και γυρίζω και φεύγω.

Φτάνει! Ως εδώ και μη παρέκει. Δε νομίζω να αντέξω άλλο σε αυτό το πάρτυ παύλα μαρτύριο. Μαζεύω τα πράγματά μου και επιστρέφω σπίτι.

Αφού έχω κάνει μπάνιο και βάλει πιτζάμες, ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζω να σκέφτομαι όλα όσα έγιναν στο πάρτυ.

Πρώτα από όλα, εγώ που ντρέπομαι να πάω παραλία το καλοκαίρι και πάω μόνο σε κάποιες απομονωμένες, παρέα μονάχα με μια δυο φίλες και μάλιστα με ολόσωμο μαγιό, σήμερα με είδαν με τα εσώρουχα τόσα άτομα. Πως θα τους αντικρίσω ξανά όλους αυτούς στα μάτια; Τι ντροπή Θεέ μου! Και δε μου έφτανε μόνο αυτό. Έπρεπε να δω τον Άρη στην τουαλέτα να κάνει ζωώδες σεξ; Και να ερεθίζομαι; Εγώ που δεν έχω δει ποτέ ούτε καν τσόντα και ότι ξέρω για το σεξ και τον έρωτα είναι τελείως θεωρητικά; Και το αποκορύφωμα; Ο Άρης να θέλει να κάνει σεξ μαζί μου;;;; Εμένα που με κοροϊδεύουν όλη την ώρα; Που με θεωρούν κρυόκωλη, ξενέρωτη και βαρετή; Και γιατί ενώ δεν τον θέλω, δεν τον συμπαθώ, δε μου αρέσει, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πως θα ήταν αν....

Σύνελθε Άννα. Μάλλον έχω κάποια ίωση και όλες αυτές οι σκέψεις που κάνω είναι οι παρενέργειες. Ναι αυτό είναι. Ναι συνέχισε να το λες αυτό στον εαυτό σου Άννα και μπορεί και να το πιστέψεις. Ο Άρης φταίει για όλα.

Άρης! Μόνο που σκέφτηκα το όνομά του νιώθω μια περίεργη αίσθηση χαμηλά στη γυναικεία μου φύση ανάμεσα στα πόδια μου. Όπως είναι ο σφυγμός όταν βάζεις το δάχτυλο να τον νιώσεις. Έτσι και εκεί κάτω. Κάτι πάλλεται.

Τοποθετώ το χέρι μου σ' αυτήν την περιοχή πάνω από την πιτζάμα και πιέζω. Ναι, το νιώθω ωραίο! Μια άγνωστη ανάγκη με κυριεύει! Συνεχίζω να πιέζω και κινώ το χέρι μου πάνω κάτω. Ακόμα πιο ωραίο! Αλλά δεν είναι αρκετό. Το θέλω πιο έντονο. Τι μου συμβαίνει;

Γυρίζω στο πλάι στο κρεβάτι, το χέρι μου παραμένει ανάμεσα στα πόδια μου, ακουμπάει την ευαίσθητή μου περιοχή πάντα πάνω από την πιτζάμα και πιέζω λίγο πιο δυνατά! Τρίβω πάνω και κάτω. Ξανά και ξανά κυκλικά. Αχ τι ωραία αίσθηση! Συνεχίζω όλο και πιο γρήγορα όλο και πιο έντονα. Ταυτόχρονα κουνάω και τη λεκάνη μου στον ίδιο ρυθμό. Στον ρυθμό που κουνιόταν νωρίτερα ο Άρης μέσα στην τουαλέτα. Φαντάζομαι πως το χέρι μου είναι το όργανο του και τρίβομαι πάνω του επαναλαμβανόμενα με όλο και αυξανόμενη ένταση. Αχ ναι! Τι ωραία αίσθηση!

Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνω ούτε γιατί το κάνω όμως νιώθω ωραία για κάποιον ανεξήγητο και αμαρτωλό λόγο. Η εικόνα του Άρη με έχει ερεθίσει απίστευτα και νομίζω πως μόλις έζησα τον πρώτο μου αυνανισμό!

Σε βλέπω και ερεθίζομαιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα