Κεφάλαιο 16

41.1K 1.7K 350
  • Αφιερωμένο στον/ην soukosnik
                                    

Άννα: "Τι ξέρεις δηλαδή;" Τη ρωτάω.

Σοφία: "Ξέρω τον Άρη. Πίστεψέ με."

Άννα: "Κοίτα αν ξέρεις κάτι συγκεκριμένο πες το. Αν απλά μιλάς για το παρελθόν του, το γνωρίζω και εγώ αυτό, αλλά αποφάσισα να τον εμπιστευτώ."

Μπορεί η κοπέλα να πληγώθηκε από τον Άρη. Ίσως να περίμενε πως θα ήταν μαζί μετά το συμβάν στην τουαλέτα και αυτός να εξαφανίστηκε. Μπορεί όντως να θέλει να με προστατέψει. Αν μιλάει μόνο εκ πείρας όμως, εγώ αποφάσισα να το ρισκάρω έτσι και αλλιώς. Αν όμως ξέρει κάτι άλλο, καλά θα κάνει να μου το πει.

Σοφία: "Ξέρω το παρελθόν του. Χτυπάει και φεύγει. Και χωρίς παρεξήγηση εσύ δεν έχεις τίποτα που θα του κρατήσει το ενδιαφέρον. Είσαι απλά το εύκολο θύμα. Δεν έχεις δει τι κοπέλες κυκλοφορεί πάντα ο Άρης; Τις καλύτερες. Κοίταξε τι φοράς. Πως είσαι. Πιστεύεις πως τον μάγεψες; Δε σε προσβάλλω. Απλά προσπαθώ να σου ανοίξω τα μάτια."

Άννα: "Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πήρα όμως την απόφασή μου και είμαι έτοιμη να δεχτώ και τις συνέπειες." Της λέω και φεύγω.

Δεν ήθελε να με προσβάλει;;; Φαντάσου να ήθελε κιόλας. Τουλάχιστον τώρα σιγουρεύτηκα. Δεν ξέρει κάτι άλλο. Μιλάει απλά από ζήλεια. Αλλά αυτά που λέει τα έχω σκεφτεί και εγώ. Τι θέλει ο Άρης μαζί μου; Μπορεί να έχει όποια θέλει. Έμπειρες κοπέλες που μπορούν να του προσφέρουν πολλά. Εντυπωσιακές γυναίκες που φέρονται πολύ θηλυκά και μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα. Γιατί εμένα και γιατί τώρα; Δεν άλλαξα από τότε που με γνώρισε. Γιατί με πρόσεξε τώρα; Όλα αυτά τα έχω σκεφτεί. Επίσης ξέρω και πως φέρεται ο Άρης στις γυναίκες, αλλά παρόλα αυτά θέλω να είμαι μαζί του. Νιώθω πολύ όμορφα στην αγκαλιά του και θα πάρω από αυτήν τη σχέση όσα μπορώ.

Αφήνω πίσω μου όλες αυτές τις σκέψεις και πάω σπίτι να διαβάσω λίγο για τη σχολή μέχρι να έρθει η ώρα για το ραντεβού μου με τον Άρη.

Η ώρα πέρασε γρήγορα και εγώ πρέπει να ετοιμαστώ. Μπαίνω να κάνω μπάνιο και παράλληλα σκέφτομαι τι να φορέσω. Θα βάλω κολάν και από πάνω ένα μωβ μπλουζοφόρεμα που έχω και συνήθως το φοράω σε γενέθλια ή άλλες λίγο επίσημες περιπτώσεις που δεν μπορώ να πάω απλά με φόρμες. Τέλος θα βάλω τις φλατ μπότες που έχω. Ναι μια χαρά είναι αυτά. Ότι πρέπει για μια βραδιά bowling. Βγαίνω από το μπάνιο, στεγνώνω τα μαλλιά μου και τα κάνω πλεξίδα ψαροκόκαλο στο πλάι. Ντύνομαι και είμαι έτοιμη. Δε θα βαφτώ. Αν του αρέσω πραγματικά δε χρειάζομαι μακιγιάζ να τον εντυπωσιάσω. Ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα κάθομαι και περιμένω τον Άρη.

Σε βλέπω και ερεθίζομαιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα