Κεφάλαιο 26

38.9K 1.5K 89
                                    

Βγάζω το καπέλο μου και του το φοράω γιατί με αυτό που σκοπεύω να κάνω τώρα, το καπέλο θα ενοχλεί. Τότε σκύβω και τον φιλάω στο στόμα μια στα γρήγορα και στη συνέχεια του δαγκώνω το κάτω χείλος όσο τα χέρια μου χαϊδεύουν το σφιχτό του στέρνο. Μετά με τα δόντια μου τον γδέρνω απαλά στο μάγουλο και πλησιάζω το αυτί του.

Άννα: "Τώρα κάνω κουμάντο εγώ." Του ψιθυρίζω με μια νέα τόλμη μέσα μου και του δαγκώνω το αυτί.

Άρης: "Σήμερα αν ακούσω έστω και ένα όχι θα βγει το τέρας από μέσα μου έτσι όπως με έχεις καυλώσει. Σε προειδοποιώ."

Άννα: "Σσσσς. Πολύ μιλάς."

Ήρθε η ώρα για το τρίτο και σημαντικότερο μέρος της έκπληξης. Αρχίζω να τον φιλάω στο λαιμό χρησιμοποιώντας και τη γλώσσα μου και κατεβαίνοντας προς τα κάτω μέχρι που καταλήγω στον ώμο του. Εκεί ομολογώ τον δαγκώνω λίγο δυνατά και ο Άρης παίρνει μια βαριά απότομη ανάσα. Μετά χαϊδεύω με τη γλώσσα μου το σημείο που δάγκωσα και συνεχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω. Τον φιλάω στη ρόγα πάνω από το ύφασμα και τα χέρια μου αρχίζουν να τον γρατζουνάνε πάντα πάνω από την μπλούζα ξεκινώντας από το στήθος του και καταλήγοντας στο τέρμα του υφάσματος χαμηλά στην κοιλιά. Εκεί πιάνω την μπλούζα και του τη βγάζω παρασέρνοντας μαζί και το καπέλο και μένει γυμνόστηθος. Ωχ Θεέ μου! Τι σώμα είναι αυτό; Γυμνασμένοι και σφιχτοί μυς να σου τρέχουν τα σάλια. Ένα τέτοιο σώμα θέλεις να το φας. Και εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω.

Χωρίς καμία καθυστέρηση αρχίζω να τον φιλάω λαίμαργα ξεκινώντας από την περιοχή του στήθους του. Πιπιλάω τη μια του θηλή και την γρατζουνάω ελαφρώς με τα δόντια μου όσο τρίβω με το χέρι μου την άλλη. Το στήθος του είναι τόσο σφιχτό και τόσο αρρενωπό που με ξεσηκώνει. Αυτό που κάνω τώρα, έπρεπε να το είχα κάνει προ πολλού. Με τις ντροπές μου κοιτάξτε τι έχανα. Το σώμα των ονείρων κάθε γυναίκας.

Συνεχίζω να τον φιλάω κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά μέχρι που φτάνω λίγο πάνω από τον αφαλό και τότε βγάζω τη γλώσσα μου και τον γλύφω από εκεί ως απάνω το στήθος. Γλύφω ξανά το ίδιο μονοπάτι κατηφορικά μέχρι τα μισά και ξανά προς τα πάνω. Ταυτόχρονα όμως τρίβω και το στήθος μου στον ερεθισμό του πάνω από το παντελόνι. Ο Άρης βογκάει και λέει,

"Εσύ θα με τρελάνεις σήμερα μωρό μου."

Αφού βλέπω ότι του άρεσε αυτό που έκανα, το συνεχίζω για λίγο ακόμα. Ανεβοκατεβάζω το σώμα μου τρίβοντας με το στήθος μου τη στύση του πάνω κάτω όσο η γλώσσα μου τον γλύφει πολύ προκλητικά στην κοιλιά και το στήθος. Στη συνέχεια φιλάω κυκλικά την περιοχή γύρω από τον αφαλό του, μετά γλύφω το κέντρο του και δαγκώνω απαλά. Τελικά μου αρέσει πολύ να τον δαγκώνω.

Σε βλέπω και ερεθίζομαιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα