[#] 30 [#]

4.8K 182 15
                                    

p.o.v Liam

Gisteren zijn de de meisjes weggerend en ik heb nog niets ven ze gehoord. Mijn vader was woest maar ik legde het hem uit dus ook hij gaf ze voordeel van de twijfel. Als ze morgen nog niet terug zijn dan pas ga ik ze zoeken.

Ik zit weer te werken in mijn werkkamer als er op de deur geklopt word. 'Binnen' zeg ik.

Bianca komt binnen. 'Hallo Bianca' zeg ik, 'zijn jullie er weer?'

'Nee' zegt ze zacht, 'niet helemaal. Lotte is niet teruggekeerd. Ze is in één van de roedels. Waarschijnlijk de roedel die ook Izzy hebben.'

'Welke roedel is dat' vraag ik.

'Weten we niet' zegt ze zacht.

'Kun je hem aanwijzen?'

'Dat denk ik wel.'

'Dan gaan we Elizabeth en Lotte nu terug halen!'

p.o.v Elizabeth

's Nachts heb ik in een kamer geslapen vlak bij die van de Alpha. Ik zit nog steeds in de kamer nu als de deur word opengegooid. De Alpha komt weer binnen. Hij geeft me een bord en zegt: 'Je vriendinnetje laat niet veel los. Is zij echt een omega?'

Ik knik. 'Ja. Ze was zestien toen ik daar kwam. Ze is nu zesentwintig.'

'Mmh.'

Zijn ogen worden opeens wazig. Daarna gromt hij laag. 'Je mate valt aan' zegt hij, 'dus moet ik je wel doden.'

Mijn adem stokt in mijn keel als hij een wapen tevoorschijn haalt. Hij laad het en richt het op mij. Ik sluit mijn ogen en wacht tot het schot. Waarschijnlijk ben ik al dood als het geluid mijn oren bereikt.

Buiten hoor ik gegrom en gegil van vrouwen. Mijn gil zal daar nooit aan toegevoegd worden. Gillen zal ik niet meer kunnen als ik het geluid hoor.

p.o.v Liam

Ik ren naar het roedelhuis aangezien daar de geur van Elizabeth vandaan komt. Drie wachters komen achter me aan. Twee van hen rennen naar de kelders en ik ren met de derde naar boven. Richting de geur van Elizabeth.

Mijn hart slaat een slag over als ik een schor hoor. Nee! Niet Elizabeth!

We rennen een kamer in zien Elizabeth op de grond liggen. De Alpha staat over haar heen gebogen met het pistool nog in zijn hand. Klaar om weer te schieten.

Ik grom naar hem en duik naar hem toe. Zonder er echt over na te denken ruk ik zijn hoofd van zijn romp en gooi het hoofd weg. Daarna bekijk ik Elizabeth. Ze heeft een wond in haar schouder die hevig bloed.

Ik lik over de wond en voel iets branden op mijn tong. Zilver!

Ik shift terug en trek een broek aan. Daarna haal ik de zilveren kogel eruit met mijn nagels. Ik trek het shirt van de Alpha kapot en bind dat strak om de wond. Dat moet het bloeden een beetje tegenhouden.

Ik kijk de wolf aan. 'Ik ga met mijn mate naar huis. Regel jij alles hier?'

De wolf knikt kort. Ik til Elizabeth op en ren zo snel als ik kan naar huis. Mijn moeder ijsbeert door de gang heen en weer. Zodra ze Elizabeth ziet schrikt ze. Ik ren met haar naar de dokter toe. Meteen als ze op het bed ligt beginnen twee dokter haar te onderzoeken. Ze sturen mij en mijn moeder de kamer uit. Ze willen in alle rust kunnen werken. Na een tijdje komt één van de wachters met Lotte binnenrennen.  Ze is bewusteloos en ziet er gehavend uit. Overal zitten striemen en messteken. De wachter rent met haar naar binnen en weer twee dokters ontfermen zich over haar.

The omega and the PrinceWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu