[#]1 [#]

10.3K 258 24
                                    

p.o.v Elizabeth

Mijn leven is al zolang ik me kan herinneren vreselijk geweest. Toen ik zes was werd mijn roedel aangevallen door de kroonprins. Iedere keer dat er een kroonprins tot koning word gekroond valt hij een roedel aan. Puur om de andere roedels angst in te boezemen. Zo blijven ze trouw aan de koning.

Van iedere roedel laten ze de laatste persoon die ze kunnen vinden, leven. Dat was ik bij mijn roedel. De mannen brachten me hier en ik werd eerst naar de kroonprins gebracht. Ik weet nog heel erg goed dat ik bang was.

Hij vertelde me dat ik bleef leven als ik me rustig hield en dat ik moest schoonmaken. Als ik achttien werd dan wilde hij me pas weer zien. Dan zou één van de wachters me komen halen.

Daarna bracht een wachter me naar de andere omega's. Waaronder Bianca, oftewel Bibi. Zij was toen zestien. Bianca is een soort hoofd van de Omega's. Als er problemen ontstaan tussen één van de omega's en andere wolven in het paleis dan moet zij komen.

Ik woon hier nu tien jaar. Het eerste jaar miste ik mijn ouders heel erg. Meestal huilde ik mezelf in slaap. Maar nu niet meer. Ik ben eroverheen. De tien omega meisje zijn nu mijn familie. Je hebt dus Bibi, de baas, Emma, Tess, Julia, Sophie, Anna, Mila, Eva, Zoë, Lotte. Bibi is de oudste. De rest is allemaal vijfentwintig of vierentwintig.

Op dit moment doe ik mijn dagelijkse werk. Schoonmaken in de hal. Zoals gewoonlijk komen er veel mensen langslopen. Dus het schoonmaken hier duurt heel erg lang. Na een tijdje komen de twee oudste prinsen binnen. Ze stoeien wat en ik wil ze nog waarschuwen dat de vloer nat is, maar het kwaad is al geschied.

De oudste prins, Liam, glijd uit en valt op de grond. Ik blijf geschrokken stilstaan. Daarna snel ik naar ze toe. 'Uwe hoogheid' zeg ik geschrokken, 'bent u oké?'

Prins Ethan, Liam's jaar jongere broer, begint hard te lachen. 'Dat heet karma broer!'

Prins Ethan loopt lachend de hal uit. Ik blijf nog steeds geschrokken bij prins Liam staan. Kwaad staat hij op. Al zijn spieren staan gespannen dus ik krijg hier zoveel problemen mee!

Hij kijkt razendsnel mijn kant op en meteen buig ik mijn hoofd. Nu heb ik problemen. Misschien overleef ik dit niet eens! Kroonprins Liam heeft een opvliegend karakter.

Hij doet een stap naar me toe en ik doe en stap weg. Ik probeer afstand te houden van hem tot ik opeens de muur in mijn rug voel. Hij leunt tegen de muur aan zodat ik tussen zijn armen insta en nergens heen kan. 'Kijk me aan' gromt hij laag.

Langzaam kijk ik in zijn felblauwe ogen. Hij gromt nog eens laag en buigt naar me toe. Ik probeer zo ver mogelijk van hem weg te komen, maar ik kan toch nergens meer heen. 'Mine' gromt hij in mijn oor.

Ik slik. 'Wat is je naam?'

'Elizabeth, uwe majesteit.'

'Is dat je volledige naam?'

'Ja, Sire.'

'Wat is je rang?'

'Ik ben een omega.'

The omega and the PrinceWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu