Inleiding

21 1 0
                                    

In dit boek ga ik hetzelfde doen als in het boek van Kiera Cass, The Selection. Maar natuurlijk wel helemaal anders. America en Maxon zijn getrouwd en hebben 2 kinderen, Ethan en Camila. Ethan is net 18 geworden en Camila is 14 jaar. Voor Ethan is het dus tijd om een selectie te organiseren. In dit boek ga ik de meisjes van PLL en Little Mix gebruiken. Zij komen met z'n twintigen naar het paleis toe om te strijden om Ethan's hart. Ondertussen probeert Ethan uit te vinden met wie hij de rest van zijn leven wil delen.


Voor als je The Selection boeken niet hebt gelezen. PAS OP ALS JE HET BOEK NOG NIET UIT HEBT ER ZITTEN SPOILERS IN!

America heeft een vriendje, Aspen. Hij is altijd heel lief voor haar geweest. Maar door het kasten verschil vind Aspen het erg moeilijk. Het kastenstelsel is als volgt. Illea, Het land. Is verdeeld in kasten. Deze kasten lopen van 1 tot 8. Het koninklijk huis heeft de kaste 1. De rest van het volk is verdeeld in de kasten 2 tot en met 8. 2 is het hoogst en 8 het laagst. America is een 5 en Aspen een 6. Maxon word 18 en ieder meisje tussen de 16 en 19 worden uitgenodigd om te strijden voor Maxon's hart. America wil eerst niet gaan omdat ze toch al de ware heeft gevonden. Als Aspen haar toch overhaalt om zich op te geven denkt America toch dat ze niet word gekozen. Maar America word wel gekozen. Als ze naar het paleis vertrekt is het uit met Aspen. Aspen kon het niet meer aan dat America voor hem zorgde en niet andersom. Als America Maxon ontmoet moet ze er eerst niets van weten. Maar langzamerhand komt ze erachter dat ze eigenlijk wel verliefd is op Maxon. Maar dan komt Aspen in het paleis werken. Als wacht. America moet nu kiezen tussen Maxon of Aspen. Maar America wil eigenlijk helemaal geen prinses worden. Maar uit eindelijk kiest ze toch voor Maxon en word ze prinses en koningin. In deze selectie komen 35 meisjes naar het paleis. Maar bij deze selectie komen er maar 20.

Ik hoop dat jullie een beetje zin hebben in het verhaal. En als het verhaal je niet leuk lijkt snap ik niet waarom je tot hier leest maar goed. Als je het verhaal niet wil lezen lees je het niet. Doei <3

The PLL and LM selcetionWhere stories live. Discover now