"Erai o stea pe cerul meu.."

26 4 0
                                    

După atâtea nopți plânse, zâmbete pe care nu am mai avut când sau cum să le zâmbesc, după atâtea cicatrici lăsate pe corpul și sufletul meu, încă cerșesc îmbrățișarea și sărutările tale, cu toate că știu că au fost doar de fațadă. Eu te-am iubit. Erai colacul meu de salvare într-un ocean, ancora mea, vâslele bărcii mele. Dar ai ales să pleci și tu. Sper că ești fericit cu el acum, iubito. Sper că îți oferă ceea ce nu ai putut avea de la mine sau nu a fost bine-venit din partea mea. Sper că te strânge în brațe și te sărută pe frunte, așa cum visam eu să o fac, dar nu m-ai lăsat. Spuneai că nu-ți plac altfel de dulcegării, așa le considerai, dar cu el te țineai de mână și zâmbeai. Ești fericită acum cu el, nu-i așa? Pf, normal că da. Altfel de ce ai fi plecat de lângă mine?
Nu te-aș fi rănit vreodată, cel puțin nu aș fi făcut-o intenționat.
Dar nu, eu stau singur la masa de sticlă, cu fumul tutunului ce-mi inundă corpul și sângele ce se scurge de pe ultimele mele "zgârieturi de pisică". M-ai distrus, m-ai aruncat într-o eternă gaură neagră din care nu mai pot ieși. Mă scufund în fiecare zi mai adânc ca într-un nisip mișcător..
Erai o stea pe cerul meu întunecat.. Plin de nori. Erai singura ce strălucea mai puternic ca toate. Erai tu.. Erai hoața inimii mele.

WoundsWhere stories live. Discover now