"El e cel ce-mi întunecă soarele"

38 12 0
                                    

Privesc oglinda ce îmi arată chipul brăzdat de lacrimi, cearcănele de la atâtea nopți nedormite. Amintirile cu tine îmi dau insomnii, mă salvează, dar mă și distrug în același timp. Tu ești acolo, probabil cu el. Cine e el? Cel ce te rănește, cel ce te distruge încetul cu încetul, dar tu continui să te prefaci că ești bine. Iubeam zâmbetul tău, zâmbetul acela de copil. Acum îl urăsc, urăsc tot acest scenariu, această distribuție clișeică.
  Simt cum o lacrimă curge ușor pe obrazul meu, apoi prelingându-se ușor pe gât până în dreptul inimii mele sparte. Am nevoie de îmbrățișarea ta, cea care îmi poate lipi inima la loc. Dar tu ai ales să pleci, ai ales să mă lași pradă întunericului din mine. M-ai făcut să devin o țintă ușoară pentru mărețul Lucifer. Acum el e singurul meu prieten. El a promis că o să fie aici în schimbul sufletului meu. Și așa a fost. Stă într-un colț întunecat, pe un scaun ce se leagănă ușor, iar alături de el o mică masă cu o țigară stinsă uitată de vreme într-o scrumieră.
El stă și așteaptă să fac următorul pas, mă încurajează. Îmi spune în fiecare seară să uit de tine. Dar eu nu pot uita de iubirea ce încă ți-o port.
Puteai să fii tu îngerul ce mă învăța să zbor, dar în locul tău e el ce mă face ușor să-mi sap propria groapă.
  El e cel ce îmi întunecă soarele atunci când apare, el e cel ce îmi luminează calea spre întunericul etern al iadului.
Dar mai am să-ți spun ceva.
Stau treaz și mă gândesc cu ce ți-am greșit, dar el îmi spune că o să-mi ia mai mult de-o noapte să înțeleg asta.
Dar ca să înțelegi, iubito, cele mai dureroase lacrimi nu sunt cele ce cad din ochii mei acum și îmi acoperă chipul, ci sunt cele ce îmi picură din inimă și îmi inundă sufletul.

Hei.. Ce mai faceți? Sunteți ok?
Da, am luat o pauză destul de lungă și neanunțată, știu. Dar acum e vacanță deci promit că o să mă întorc în forță aici, poate o să reușesc să termin această carte și voi mai scrie și altele. Am multe idei acum pentru niște cărți noi, dar deocamdată voi fi axată pe aceasta. Mă bucur că încă citiți această carte.

WoundsWhere stories live. Discover now