Kapitel 20

296 21 1
                                    

(Min synsvinkel)

Jeg var åbenbart faldet i søvn for da jeg vågnede lå jeg i sofaen hjemme hos Harry. "Hejsa" smilede han og satte en glas vand på sofabordet foran mig. "Ja ja Hejsa må jeg tag hjem nu" sagde jeg flabet. "Hey jeg ved du er sur på mig men vi har brug for at snakke" sagde han og satte sig over i sofaen til mig. "Nej du har brug for at lade mig være i fred og jeg har brug for at komme hjem til Liam lige nu". "D/N han tager ikke sin telefon og jeg kan ikke køre så du er tvunget til at snakke med mig". Jeg sukkede og vendte rygge til ham. Jeg kunnet mærke han sad og stirrede på mig hvilket irriterede mig virkelig meget. "Har du ikke andet du skal?". "Nej". "Nå". "D/N hvorfor er du så sur på mig jeg har da intet gjort det var dig der kyssede mig?". Jeg svarede ham ikke. "Helt ærlig hvis der endelig er en der skal være sur her så burde det være mig" sagde han.

Jeg mærkede tårnene presse sig på. "Lad mig være". "Fint så" sagde han og tog er tår af en flaske med sprut. Jeg stirrede på ondt på ham. "Vil du have noget?" Spurgte han holdte flaske hen mod mig. Jeg sagde svarede ikke og blev liggende. "Okay så er der mere til mig" smilede han. Lige da han skulle til at tag en tår snuppede jeg flasken fra ham og tog er ordentlig tår selv. "Eller ikke?" Grinede han. Jeg satte mig op og holdte stadig flasken. Han kiggede bare på mig med et smil og ventede på jeg ville sige noget. Jeg tog bare en tår mere og forblev tavs. Før jeg viste af det var flasken tom.

"Du siger du burde være sur" grinede jeg med tåre i øjnene. "Ja hvad har du da af være sur over?". "Du spillede sårede da jeg havde kysset dig men alligevel har du sex med en aller anden dum blondine" sagde jeg vredt og såret. "Hey du havde sex med Liam" udbrød Harry og hans smil forsvandt. "Hvad ved du om det?" Spurgte jeg stille. "Jeg så jer og jeg sendte faktisk blondinen hjem fordi jeg bare ikke kunne lade vær med at tænke på dig".

(Harry's synsvinkel)

"Haha som om". Jeg kunne se hun var ret flov.

Hun tændte mig virkelig nu så jeg tog en chance. Jeg lænede mig hurtigt frem og kyssede hende. Hun blev meget overrasket men gengældte mit kys. Hun bed mig blidt i underlæben. Vi begyndte at snave og "den lille fyr" synes åbenbart ikke det var nok. Jeg tog hendes t-shirt af og hun tog min af. Hun kørte en hånd ned over min mave og stoppede så ved mine bukser som hun knappede op. Jeg tog hendes bukser af og smed mine egne ned på gulvet sammen med hendes. Stille knappede jeg hendes bh op. Jeg tog mine boxershorts af og hjalp hende af med sine trusser. Vi lagde os i sofaen og så videre.....(resten må i selv fantasere jer til)

(Liam's synsvinkel)

Måske var det dumt men jeg kunne ikke lade vær så jeg kyssede Anastasia på kinden. Hun kiggede på mig og sendte mig et smil. "Måske var det skæbnens skyld at Christopher skred" sagde jeg. Jeg kiggede hende dybt i øjnene med et kæmpe smil på læberne. "Måske " smilede hun og lænede sig frem mod mig. Vores læber kom tættere og tættere på hinandens men det eneste jeg kunne tænke på var D/N. Før jeg viste af kyssede vi. Vi kyssede igen og igen og igen og sådan blev det bare ved med små kys til vi pludselig snavede. Jeg tog hendes hånd og flettede mine fingre ind i hendes. Hun trak sig tilbage. "Er der noget galt?" Spurgte jeg hende. "Nej jeg skal bare på toilettet" svarede hun og rejste sig. "Okay" sagde jeg. Hun forsvandt ud af stuen.

Jeg havde jeg gang i? Jeg elskede D/N så hvorfor kyssede jeg så med Anastasia? Jeg følte mig virkelig som en stor idiot.

Efter noget tid dukkede Anastasia op igen. Hun kom hen mod mig med et kækt smil på læben. "Vil du sove her i nat?" Spurgte jeg. "Ja hvis jeg ikke er til besværer" smilede hun. "Nej nej jeg henter lige en dyne og pude til dig" sagde jeg og gik ind i soveværelset.

Da jeg kom tilbage med det så hun lidt underligt på mig. Jeg viste godt hun havde regnet med at hun skulle sove inde i sengen med mig men det kunne jeg bare ikke gøre mod D/N. "Tak " sagde hun da jeg lagde tingene i sofaen. "Så lidt" sagde jeg og blev stående. "Går du seng nu?". "Ja jeg er ret træt godnat Anastasia". "Godnat". Vi gav hinanden et kram før jeg gik ind i seng.

Hvem er jeg?Where stories live. Discover now