Kapitel 4

438 21 1
                                    

(Min synsvinkel)

Da vi nåede hen til pizzeriaet synes jeg pludselig jeg havde set stedet før. Harry åbnede døren for mig. I lidt tid sad jeg bare og stirrede ud i luften. "Kommer du?" Smilede han. "Øh..ja" sagde jeg lidt forvirret og steg ud af bilen. "Er der noget galt?" Spurgte han. "Nej jeg tror bare jeg har været her før" sagde jeg stille. "Ja der var her det skete. Kan du huske hvorfor du var her?". "Nej" sukkede jeg og rystede på hovedet. "Bare rolig vi skal nok få din hukommelse tilbage" sagde han og tog mig i hånden.

Vi gik ind og bestilte en pizza hver til at tag med. Harry tog pizzaerne og vi gik ud i bilen. Vi tog hjem på hans hotelværelse og så en film mens vi spiste pizzaerne.

Pludselig ringede Harry's mobil. "Hey hvad så Louis?" Sagde Harry og forsvandt ud i køkkenet. Jeg synes jeg havde hørt navnet Louis før men jeg kunne ikke huske hvor fra. Jeg sad og tænkte lidt men fandt ikke rigtigt svaret. Jeg tog en bid af mit stykke pizza og så Harry komme ind i stuen igen.

(Harry's synsvinkel)

"Hvad så?" Spurgte hun da jeg havde sat mig hen i sofaen til hende. "Det var bare Louis der ringede. Vi skal mødes med drengene i morgen men jeg kom lige i tanke om noget" sagde jeg og tog en tår af min sodavand. "Hvad?" Spurgte hun. "Har du ikke din mobil det kunne jo være den kunne hjælpe os med at få lidt af din hukommelse tilbage". "Øh..". Hun tjekkede alle sine lomme men rystede så på hovedet. "Det kan jo være du tabte den da du faldt om. Lad os tag ned kigge efter den" sagde jeg og rejste mig op. "Det kan vi da godt". "Jeg ved godt du ikke er færdig med at spise men hvis den er der kan den jo let blive stjålet". "Du har ret" sagde hun og tog sko og jakke på.

Vi kørte ned til pizzariaet igen. Vi ledte og ledte men kunne ikke finde nogen mobil eller noget andet som måske kunne hjælpe os. Jeg kunne se hun blev trist. "Kom lad os tag hjem til mig og fået sovet ud så fortsætter vi i morgen" sagde jeg og tog hendes hånd. "Ja" sagde hun stille og gik med mig.

Da vi kom hjem rette jeg op til hende inde i min seng, det betød så jeg måtte tag sofaen men jeg følte nu det der var sket var lidt min skyld. "Så er sengen klar" sagde jeg og kiggede ud til hende på badeværelset hvor hun stod og børstede tænder.

Hvem er jeg?Where stories live. Discover now