Kapitel 5

426 20 3
                                    

(Min synsvinkel)

"Tak Harry. Godnat og sov godt" sagde jeg og skyllede tandbørsten. "Godnat" smilede han. Jeg lagde mig ind i sengen og tænkte lidt på Harry. Han var sød, hjælpsom og ret tiltrækkende. Styr dig selv du kender ham jo ikke tænkte jeg og lagde mig til at sove.

Næste morgen da jeg vågnede duftede der af pandekager. Jeg gik ud i køkkenet hvor Harry var i gang med at dække bord til os."mh... her dufter godt" sagde jeg. "Godmorgen" smilede han da han så mig. "Godmorgen" smilede jeg til ham og gik hen og hjalp ham. Vi satte os hen og spiste sammen. "De dufter fantastisk men smager vidunderligt" smilede jeg og tog en bid mere. "Jeg er glad for du kan lide dem smukke". Smukke? Var det virkelig mig han snakkede om? Jeg kunne mærke jeg rødmede lidt så jeg skyndte mig at kigge ned på min tallerken. Der var tavsheds et lille stykke tid da jeg pludselig fik en idé. "Vi har jo tjekket min pung der burde da ligge et sygesikringsbevis med mit navn. Hvorfor tænkte vi ikke på det noget før?" sagde jeg sprang op af stolen. Jeg ledte i min jakke efter en pung.

(Harrys synsvinkel)

Hun havde ret det burde vi have tænkt på noget før. Jeg rejste mig op og gik ud i gangen til hende. "Har du fået noget?" Spurgte jeg. "Ja" sagde hun og rakte mig et kort. "Okay så du hedder altså D/N det passer jo godt til dig. Pænt navn til en smuk pige" smilede jeg. "Tak" smilede hun lidt frækt og tog kortet igen. Problemet var bare at kortet var noget hun sikkert havde fået af en veninde som invitation så vi var stadig på bar bund.

"Skal vi ikke gå ind og spise færdig?" spurgte hun og var allerede på vej ind i køkkenet. "Jo". Vi satte os spiste resten af pandekagerne inden jeg tog over i studiet.

Jeg skulle øve med drengene så jeg aftalte med D/N at jeg tog drengene med hjem klokken 15:45. Efter vi havde øvet fortalte jeg drengene om D/N. De glæde sig til at møde hende og sagde at de gerne ville hjælpe os.

"Hejsa D/N så er vi hjemme?" Råbte jeg ude fra gangen. "Hejsa drenge" råbte hun. "Vi har taget mad med hjem" sagde jeg og gik ud i køkkenet til hende sammen med de andre. "Lækkert" smilede hun. Jeg satte maden over på spisebordet. "D/N der her er Liam, Niall, Zayn og Louis og drenge det her er D/N" smilede jeg. "Fedt en ny ven kom så skal der spises" sagde Niall og trak D/N med ned og sidde.

Hvem er jeg?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin