Kapitel 16

325 18 2
                                    

(Min synsvinkel)

Liam kom ind til mig med et håndklæde mens jeg kun stod i undertøj. "Her" sagde ham med et smil og rakte mig håndklædet. Jeg tog fat i håndklædet og sendte ham et smil. Vi fik øjenkontakt. Han blev stående ind ved mig og havde stadig ikke slippet håndklædet. Han kiggede ned på mine læber. Mit blik vandrede ned til hans læber som kom tættere og tættere på mine.

Hvad vil Harry sige til det vist han fandt ud af hvad der foregik mellem mig og Liam? Jeg ved det ikke men jeg måtte bare kysse Liam for så viste jeg at jeg ville finde ud af hvem af dem jeg virkelig elskede.

Vores læber mødtes og jeg gengældte han kys. Jeg ved ikke hvorfor men jeg kunne ikke stoppe med at kysse Liam. Vi begyndte og snave. Jeg tog hans trøje af og han kyssede min skylder blidt. Han smilede og kyssede mig igen. Han tog forsigtigt min bh af. Jeg knappede hans bukser op og hjalp ham af med dem. Vi tog vores underbukser af og gik ind under bruseren sammen. Vi pjattede og kyssede meget ude i badet.

Efter lidt tid går jeg ud af badet. Jeg tager håndklædet omkring mig og sætter mig ind på sengen i soveværelset. Liam kommer ind til mig med et håndklæde omkring hofterne og sætter sig ved sidder af mig. "Er du okay?" spørger han og tager min hånd. "Ja" smilede jeg og kiggede ham i øjne. Vi kyssede igen og lagde os ned så jeg lå oven på Liam. Vi begyndte at snave. Vi nussede lidt og så videre......(resten må du selv fantasere dig til)

(Harry's synsvinkel)

Klokken var omkring 11 da jeg vågnede. Jeg kom i tank om D/N og vores kys i går.

Jeg børstede tænder og gik ud i køkkenet. Længe ledte jeg hele køkkenet i gennem efter en flaske sprut. Til sidste fandt jeg dog en enkelt flaske. Jeg tog den med og kørte så over til Liam.

Ja jeg viste godt jeg var led ved at jeg tog over til Liam for at udspioner ham og D/N men jeg kunne bare ikke undvære hende længere og jeg viste godt hun sikkert ikke gad snakke med mig. Faktisk var jeg sur på hende over det men jeg elskede hende og savnede hende virkelig.

Jeg gik rundt om huset og kiggede ind af alle vinduerne med min flaske i hånden. Da jeg nåede til soveværelsetsvinduet så jeg D/N og Liam sad på sengen og snakkede. Pludselig lænede de sig frem og kyssede. Jeg blev rasende og såret på samme tid. Så hun elskede Liam fint så lad hende jeg er ligeglad tænkte jeg og tog en tår af flasken. Jeg ved ikke hvorfor men af en eller anden grund blev jeg stående. De lagde sig i sengen

D/N oven på Liam. Det så virkelig ud som om de var ved at æde hinanden. Jeg væmmes ved synet.

Jeg tog en tår mere og en mere lige bagefter.

De havde taget håndklæderne af og lå nu nøgen og ja der stoppede det skam ikke. Jeg gik for nu var det virkelig for meget. Jeg satte mig ud i bilen, drak resten af flasken og kørte hjem.

(Liam's synsvinkel)

Efter mig og D/N havde hygget os sagde ingen af os et ord. Vi tog tøj på og gjorde os klar til at tag ind til byen. Vi tog bilen denne gang fordi vi helst ikke ville blive overfaldet af fans.

"D/N?" Spurgte jeg. "Ja" svarede hun og så over på mig. "Hvorfor kyssede du Harry?" Spurgte jeg stille. Hun svarede ikke men sad bare helt tavs. "Elsker du ham?". "Liam jeg har brug for at tænkte lidt jeg er virkelig forvirret her for tiden" sagde hun stille og kiggede ud af vinduet. Jeg satte noget musik på for at bryde den tavsheden.

Jeg var virkelig såret. Jeg elskede hende jo men hvis hun engang kunne svare på de to spørgsmål så ved jeg virkelig ikke om hun overhovedet havde følelser for mig.

Jeg parkerede bilen og fandt et par mørke solbriller og en cap som jeg tog på for at alle fansene ikke skulle opdage mig. Jeg steg ud af bilen og gik om til D/N.

"Er du okay?" Spurgte jeg. "Jeg ved det ikke" sagde hun stille. "Kom" sagde jeg og flettede mine fingre ind i hendes. Vi gik ind i centeret og købte alt hvad hun havde brug for.

Da vi havde gjort det aftalte vi at jeg satte hende af hos Harry så de to kunne få snakket ud.

Hvem er jeg?Where stories live. Discover now