Magnolia

151 31 0
                                    



Tak jako strom, dle kterého neseš své jméno jsi byla krásná a vznešená. Byla jsi ta žena mezi ostatními. Byla jsi zářnou hvězdou v pochmurném městě bez kultury a naděje. Byla jsi písní, které libozvučně pěla v myslích všudypřítomný. To tvůj hlas byl hlasem nad všemi hlasy. Pevný, ale jemný. Sladký na poslech.

Poprvé jsem tě viděla v baru. Zpívala jsi tam a tvůj hlas na mě působil, jako hypnotizující hudba. Jakmile zazněly první tóny, věděla jsem, že ta píseň se dostane až k mému srdci. Bylo to začátkem jara, kdy vše kvetlo a vonělo. Od toho dne jsem za tebou do baru chodila každý den. Každý den, vždy když jsi měla zpívat, byla jsem tam. Na na konci jsem tě obdarovala a děkovala ti potleskem. Byla jsem jedna z mnoha, jedna z mnoha lidí, kteří ti tleskali a obdivovali. Ani jsi nemohla vědět, že jsem v místnosti. Nevěděla jsi o mě. Ale já věděla o tobě. A to mi stačilo. 

Byla jsi mojí múzou a byla jsi mnou postavou ve snách. Vrchol fantasie a umění. Tvůj zpěv mi ukázal pravou krásu hudby. Tvůj hlas do něčeho tak obyčejného, jako byla právě hudba, vnesl krásu, vášeň, emoce a vzrušení. Byla jsi žena jejíž  hlas zněl jako zhudebněná rajská hudba. 

Magnolie tvá kůže vypadal na pohled hladká a jemná. Tolik jsem toužila se jí dotýkat, tolik jsem toužila, abych ti mohla být blíž. 

Vzbudila jsi ve mě takovou touhu. Chtěla jsem mít tvůj hlas jen pro sebe. Díky tobě jsem si připadala, jako by svět za tvého zpěvu dostával barvy.

Má Magnolie, ani nevím zda je to tvé skutečné jméno. Vím jen, že jsi pod ním vystupovala na pódiu pře mikrofonem, před očima všech. Ale jen já jsem skutečně dokázala ocenit krásu tvého hlasu. Protože zatímco ostatní přicházeli jen kvůli pití, já přicházela za tvým hlasem. Byla jsi jako siréna v moři a já se stala námořníkem, kterého jsi vábila svým zpěvem do hlubin studeného oceánu, aby jsi jen mohla utopit.
Ale já byla tolik učarovaná tvým nádherným hlasem. Nevadilo mi to, nevadilo mi, že nejsi má a snad ani nikdy nebudeš, jelikož jsem si jeden večer všimla tvého snubního prstenu na tvém prsteníčku. Ale mě to nevadilo, protože jakmile jsi začala zpívat všechny starosti vyšuměli, jako pěna na vodě.


Má nejdražší Magnolie.

Zpívej dál.

Every flower of my loveWhere stories live. Discover now