Kapitel 22

2.6K 57 1
                                    


PLAYERS ARE HOT

Jeg skal højst sandsynligt passe Klara i dag. Jeg håber det ret meget. Jeg ligger i min seng i en halv times tid og kigger på min mobil. Så står jeg op, går i bad, lægger makeup og tager noget tøj på.

 Så står jeg op, går i bad, lægger makeup og tager noget tøj på

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bagefter går jeg nedenunder og tager noget morgenmad. Det bliver bare rugbrød med røræg. Jeg kigger på min mobil og ser at jeg har fået en besked fra Klaras mor:

 Jeg kigger på min mobil og ser at jeg har fået en besked fra Klaras mor:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg glæder mig virkelig meget til at møde Klara. Klokken er 13.21 lige nu så jeg har massere tid til at slappe af inden.

Da klokken bliver 14.45 begynder jeg at cykle over til Karen og Lars. Jeg banker på og glæder mig vold meget til at passe Klara.

Da døren endelig åbnes ser jeg Alex? Okay den havde jeg så ikke lige set komme. "Hey Wilson" siger han med et frækt blik. Han siger det som om jeg er kommet for at se ham.

"Hej Alex er dine forældre hjemme" han kigger underligt på mig. "Jeg skal passe din søster" uddyber jeg. Han nikker og kalder på sin mor. Inden hun kommer ud, træder jeg ind ad døre giver Alex 2 dask på skulderen og blinker til ham.

Karen kommer løbende ud i gangen og overrasker mig med et kram. Jeg krammer bare igen. "Det var godt du kunne komme. Alex det her er Emma - Hun er Klaras nye babysitter" siger hun stolt. Alex smiler og rækker hånden ud "hyggeligt at møde dig". Jeg ser først mærkeligt på ham, men tager så i mod hans hånd og svarer "I lige måde". Derefter smutter han - sikkert op på sit værelse.

Da jeg er kommet ind i huset spørger jeg: "Undskyld Karen ikke fordi det rager mig, men hvorfor passer Alex ikke bare Klara?".

"Øhm altså - Alex er ikke så tit hjemme.. øhm.. og derfor ville vi have en fast babysitter". Jeg nikker bare og går ind på Klaras værelse hvor jeg leger med Klara og hendes legetøj i lang tid. Hun lever virkelig op til mine forventinger - -altså hun er så cute. Og hendes værelse er så flot.

Karen og Lars er taget af sted så nu er det kun Klara, Alex og jeg der er i huset

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karen og Lars er taget af sted så nu er det kun Klara, Alex og jeg der er i huset. Jeg beslutter mig for at lave noget aftensmad og Klara vil gerne hjælpe. Hun vil gerne have lasagne så det laver vi. Vi hygger i lang i køkkenet og endelig er maden færdig.

Alex kommer ned og spiser med. "Det er go ma' vi har lavet" siger Klara sødt. "Ja vi er jo også gode til det med mad" siger jeg og vi griner. Det ligner også at Alex synes det var sjovt for han smiler lidt.

Players are hotWhere stories live. Discover now