Kapitel 10

2.9K 66 2
                                    


PLAYERS ARE HOT

Da jeg træder ind i klasselokalet ser jeg som det første Alex der står og råsnaver med Nanna på katederet. Alex lægger hende ned så han ligger øverst. Han begynder at tage lidt på hende.

Jeg sætter mig hen ved siden ad Sophie. "Er det ondt hvis jeg håber at Mrs. Edwards kommer ind lige nu?" spørger jeg hende. "Nej det håber jeg også" siger Sophie. Og som sendt fra himlen træder hun ind ad døren.

"Alex og Nanna hvad er det lige i har gang i? Op på rektorens kontor med det samme!" råber hun. Da de er på vej ud ad døren får jeg øjenkontakt med Nanna hun giver mig et hånende blik og sender mig et matchende smil. Tror hun jeg kan lide Alex. Sjoovt. Timen begynder og det er som altid pisse kedeligt.

~~~

Jeg er på vej hen for at ligge mine bøger ind i mit skab sammen med Sophie. Hun stopper pludselig op og jeg forstår ikke helt hvorfor. Jeg kigger tilbage og ser at Jackson holder hende hen. De står og snakker sammen, men jeg kan desværre ikke høre hvad de snakke om. Jeg får virkelig det største grineflip ever.

"Hey hvorfor griner du?" spørger Alex som nu også er kommet. "Det ligemeget. Hvad vil du?" siger jeg efter, at jeg sådan har nogenlunde styr på grineflippet. "Jeg ville bare sige hej" siger han og kommer helt tæt på så jeg er 1 mm fra at røre hans pande mod min.

"Gå hen til Nanna i stedet for" jeg skubber ham væk. Han løfter uskyldigt hænderne over hovedet. Det får mig til at grine. Men så ser det ud som om at han indser noget. "Du er jaloux" siger han kækt. "Gu er jeg ej" siger jeg fornærmet. "Joooo du er jaloux over at jeg kysser med Nanna" siger han overbevist.

"Nej - stop nu med at tro at alle piger er vilde med dig!" siger jeg og skubber ham endnu engang væk. Så går jeg over til Sophie og Jackson. Jackson står flirtende op ad Sophie som også har røde kinder.

"Soph vil du lige mødes ved pigetoiletterne når du er færdig - vi skal snakke" hvisker jeg, smiler og går med hastige skridt mod toilettet.

Jeg venter i 5 min inden Soph træder ind.

"Nåå - hvad er der mellem dig og Jackson?" spørger jeg og blinker. "Ik noget jeg synes bare han er sød" svarer hun som om det er det mest åbenlyse.

Sophie har aldrig været den generte, hun siger hvad hun mener og så giver hun ik en fuck for hvad andre tænker. Det er sådan noget jeg misunder hende for. "Det var da godt" siger jeg.

"Hvad er der galt Wilson?" spørger hun. Jeg begynder at grine lavt. "Der er egentlig ik noget galt, jeg er bare begyndt at være mega irriteret over Alex' pis". "Alex? Jeg har godt lagt mærke til at han hele tiden opsøger dig" siger hun og smiler stort.

"Hvad hentyder du til?" spørger jeg nu nysgerrigt. "Det er jo tydeligt at han kan lide dig". Jeg ser mistroisk på hende.

"Ligesiden han mødte dig har jeg intet hørt om at han har været i seng med en anden" siger hun logisk. "Det betyder jo ikke at han kan lide mig - han har da snavet med Nanna mange gange og har sikkert også lavet andet" siger jeg og laver en grimasse fordi jeg er frastødt ved tanken om dem sammen.

"Okay okay så siger vi det" siger Soph endelig. Vi går ud ad toilettet og hen til næste time.

Players are hotWhere stories live. Discover now