Kapitel 17

2.7K 52 5
                                    


PLAYERS ARE HOT

Det er lige blevet sommerferie og om en 2 dage skal mig, Sophie, Jackson, Alex, Liam, Lucas og Will på Roskilde festival. Jeg glæder mig sygt meget, det skal nok blive mega grineren.

Jeg har været sammen med Will næsten hver dag siden kysset. Lige nu står jeg i mit køkken - mig og Will er alene hjemme. Will sover stadig og jeg tænkte, at jeg lige ville lave morgenmad.

I mens jeg står og laver morgenmad mærker jeg pludselig en der tager fat om mine hofter. Jeg kan gætte mig til det er Will for der er jo ligesom ikke andre end os. Jeg vender mig om og kigger direkte ind i hans øjne. Han placerer sine læber på mine, han løfter mig på bordet så han står mellem mine ben. Kysset udvikler sig til et snav, men jeg trækker mig og siger: "Ik mere nu maden brænder på".

Da jeg har vendt mig om tager Will blidt fat i mig og drejer mig rundt. Så giver han mig et langt blødt kys og da vi trækker os skubber jeg ham blidt, men drillende væk. Han går op på værelset for at tage tøj på. Jeg smiler, laver morgenmaden færdig og dækker bord.

De sidste to dage har gået med kysseri, pakning til ros og en masse hygge med alle dem der skal med på festival. Nu er det endelig nu.

Vi har stået ude foran dørene og ventet i lidt tid. Nu er der ikke lang tid til at de bliver åbent. Jeg har pakket totalt praktisk og jeg er faktisk imponeret over mig selv.

Vi vælter ind da dørene bliver åbnet. Da vi har fået slået teltet op og alt det der beslutter Will og jeg os for at gå en tur. Vi har fået en forholdvis god plads den er faktisk rimelig meget i centrum. Vi går bare rundt og snakker og chiller lidt med en øl. Will er mega rar at være sammen med og jeg må indrømme at der nok er begyndt at komme lidt følelser på spil.

Det bliver sent og vi går ned til de andre. Resten af aftenen vi er bare ved vores lejr og drikker og hører musik og har det fedt. En gang i mellem får Alex og jeg øjenkontakt. Det er så intenst. Man forsvinder helt i hans brune øjne.

Næste morgen har jeg de sygeste tømmermænd jeg vågner op ved siden af op Will. Jeg smiler da jeg husker tilbage på den sygt gode aften vi havde i går. Måske skulle jeg holde lidt tilbage med alkoholen i aften så jeg kan klare til alle de andre dage.

Jeg tager noget tøj på. Det er ret varmt så det ender bare med at jeg hopper i en kjole.

 Det er ret varmt så det ender bare med at jeg hopper i en kjole

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Derefter går jeg ud ad teltet for at finde morgenmad. Kæft jeg har egentlig ondt i hovedet efter igår. Jeg går hen til en bod hvor man kan købe mad. Jeg beslutter mig for at spise min mad mens jeg går en tur.

Players are hotWhere stories live. Discover now