[[Kapitel 1]]

510 11 17
                                    

At være lillesøster til et Billboard vindende idol er sku ikke altid lige fedt. Jeg har en tvilling - Lucas. Jeg selv hedder Laura og er 16 år gammel.

Som sådan er vi ikke hans biologiske søskende, vi er blevet adopteret af ham. Vi boede på et børnehjem engang, som BTS skulle ud og besøge. Lucas og jeg sad udenfor og snakkede. Han valgte at adoptere os.

Lige nu er drengene på tourné. Lucas og jeg passer vores skole og gør rent. Lige nu sidder jeg og laver lektier i køkkenet, mens jeg har sat en vask over. Lucas sidder og spiller Fifa på hans værelse. Jeg sidder og bøvler med en matematik opgave.

- Amen, for fanden!, råber jeg.

- Hvad er der?, råber Lucas fra hans værelse.

- Matematik!, råber jeg tilbage. Han kommer ud fra sit værelse og står på trappen.

- Spørg Namjoon, når de kommer hjem., svarer han og går ned til køleskabet. Han åbner og tager en dåse cola ud. Vaskemaskinen bipper som tegn på, at den er færdig. Jeg rejser mig fra stolen og går hen til den.

- Jamen, det er til på mandag, og hvornår kommer de hjem? Om en to ugers tid?, spørger jeg og åbner den ene vaskemaskine. Han går med mig hen i vaskerummet og sætter sig på en stol fra spisebordet.

(Bagerst i køkkenet har vi en skillevæg, hvor vi vasker tøj, og hvor vores overtøj hænger. Vi har to vaskemaskiner, da vi er 9 personer.)

- Nej, i morgen, tror jeg.., svarer han og drikker af sin cola.

Jeg tager den hvide vask ud af maskinen og ned i tøjkurven. Jeg smider en ny bunke tøj i, som bliver en farvet vask. Jeg tager kurven og giver den til Lucas.

- Gider du hænge tøjet op?, spørger jeg ham. Han stiller colaen fra sig og tager i mod kurven. Mens han hænger tøjet op i kælderen, tømmer jeg den anden maskine, som er en sort vask. Jeg tager kurven og går ned i kælderen til Lucas.

- Hvor mange opgaver mangler du?, spørger han og hænger en af Kookies trøjer op.

- Den sidste, den der med forklaringen., svarer jeg. Han nikker forstående.

- Den har jeg lavet! Jeg skal nok hjælpe dig!, siger han og går ovenpå med den, nu, tomme kurv. Jeg følger trop, efter den sidste trøje er hængt op.

--
Senere på dagen.

Jeg sidder ved siden af Lucas og spiser aftensmad. Det er fredag aften, og vi sidder og ser Disney film.

Vores fredage foregår som regel sådan her; Lucas laver mad, jeg dækker op, og så spiser vi.

Min mobil lyser op og på displayet står der, at jeg har fået en snap fra Joon.

- Hvad tid lander deres fly i morgen?, spørger han

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Hvad tid lander deres fly i morgen?, spørger han. Jeg trækker på skuldrene.

- Klokken 16.00, måske.

His Littlesister - [[AFSLUTTET]]Where stories live. Discover now