2. kapitola

26 4 1
                                    

Nechápavě jsem koukala na člověka, který nejspíš zná toho zvláštního muže. „O kom to mluvíte? Myslíte toho muže, co stál na silnici a pak zmizel?" vychrlila jsem najednou. On přikývl a podal mi dopis.

Slečno Sori,

velice rádi bychom Vás přijali mezi sebe. Jste mladá, talentovaná, a hlavně výjimečná osoba. Už nějakou dobu Vás sledujeme.

Zapomněl jsem se přestavit. Jsem hlava našeho menšího společenství, Suho. Více podrobností se dozvíte, pokud budete souhlasit s naší nabídkou.

Suho

Marně jsem se snažila přijít na to, co se děje. Někdo mě sledoval? Jak ví o mých schopnostech, a především o jakou nabídku se jedná? Takových otázek, na které jsem neměla odpovědi. Pohlédla jsem na Yixinga, on se jenom pousmál. „Jak je tohle možné," zeptala jsem se. „Náš spolek vás už sleduje dost dlouho na to abychom věděli, co jste zač," začal „jsem jeden z členů tohoto spolku a pomáháme si navzájem, a proto chceme pomoct i vám. Má práce je zde u konce. Na shledanou slečno Sori."

„Ale-" než jsem se stihla vymáčknout Yixing mě zastavil. „Víme kde vás hledat, přijďte tam, kde vám to bude vyhovovat." Naplněná rozporuplnými emocemi jsem zůstala seděla na pohovce a hlavou se mi honilo takových myšlenek jako nikdy jindy.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 07, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

RewindWhere stories live. Discover now